Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem élvezte a randinkat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezte a randinkat? Star Warsoztunk, azt meg szereti!

Figyelt kérdés

múltkor egyik osztálytársnőmmel randizni akartunk de aznap épp mikor hazaértem akkor jött le egy star wars-os film amit imádok.utána beszélgettünk mondtam hogy ne haragudj hogy ma nem jó ő meg: semmi baj a tesóm is star wars mániás és én is játszom vele amikor vigyáznom kell rá.( mert a tesója 8 éves)

másnapra beszéltük meg és letöltöttem neki sok star warsos játékot mert mondta hogy szereti de sajnos fél óra múlva mennie kellett vigyázni az öccsére

De ez csak hazugság volt mert csak azután mondta miután a harmadik pályát kezdtük előlről.

én nem tetszettem neki? mert a star wars játékot biztos szereti szóval én nem értem...adjatok tippeket léci máskor mást vegyek fel vagy mi??

fiú 14

2009. nov. 28. 12:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én nagyon röhögtem rajta, már emiatt megérte, még ha kamu is.xĐ
2009. dec. 4. 17:52
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem nagyon orlvastam óriási FAKE feliratokat :D. Ügyes voltál.
2009. dec. 4. 18:13
 33/35 anonim válasza:
Kicsit lúzer vagy szentem... Én is szeretem a Star Wars de szóba se hoznám csaj előtt... El ba..tad de nagyon. 2 éves psis gyereknek gondol aki igy star wras meg úgy. Nőjél fel!
2009. dec. 4. 21:06
 34/35 anonim ***** válasza:
ez nagyon kész ez nagyon kééész :D és hogy mindenkinek rögtön a tescos jut eszébe :DD akár kamu akár nem, de sztem simán az a kamu hogy L/14, csak menteni akarja magát :DD de ekkora gyökér még akkor se lehetne ha játszanak, mert még lehet hogy tetszene a csajnak, csak HAGYNÁ NYERNI!! alap hogy hagyod nyerni a lányt akármit játszotok :D mindig hagyom nyerni a lányokat, pl msn aknakereső :D a végén mikor már csak 1 et kéne betalálnom direkt szánalmas helyekre nyomkodok :D aztán mikor nagyon elszállna magátol hogy mennyire megvert a következőbe porigalázom, de megnyugszik bele hogy lehet szerencsém, és minden frankó, összességében meg ő nyert és sikerélmény neki és jól szórakoztunk és szereti a játékot mert nyer :))) ez annnnnnyira alap... :D
2009. dec. 5. 01:13
 35/35 anonim ***** válasza:
melyik a tescos?XD
2009. dec. 5. 08:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!