Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem élvezte a randinkat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezte a randinkat? Star Warsoztunk, azt meg szereti!

Figyelt kérdés

múltkor egyik osztálytársnőmmel randizni akartunk de aznap épp mikor hazaértem akkor jött le egy star wars-os film amit imádok.utána beszélgettünk mondtam hogy ne haragudj hogy ma nem jó ő meg: semmi baj a tesóm is star wars mániás és én is játszom vele amikor vigyáznom kell rá.( mert a tesója 8 éves)

másnapra beszéltük meg és letöltöttem neki sok star warsos játékot mert mondta hogy szereti de sajnos fél óra múlva mennie kellett vigyázni az öccsére

De ez csak hazugság volt mert csak azután mondta miután a harmadik pályát kezdtük előlről.

én nem tetszettem neki? mert a star wars játékot biztos szereti szóval én nem értem...adjatok tippeket léci máskor mást vegyek fel vagy mi??

fiú 14

2009. nov. 28. 12:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Jó csajozási tippet adtál arc. :D

Amúgy én is nagyon szeretem a star warsot de tuti, hogy nem ülnék le egy csajjal azzal játszani :D

2009. nov. 28. 14:02
 22/35 thedani ***** válasza:
Én főleg arra lennék kíváncsi hogy melyik Star Wars játékkal játszottatok. Ugye nem a republic heroes-al? Mert akkor nem csoda hogy ott hagyott, szar az a játék, ahogy szar a rajzfilm is belőle :)
2009. nov. 28. 14:39
 23/35 anonim ***** válasza:
wowozni kellett volna
2009. nov. 28. 14:56
 24/35 anonim ***** válasza:

13:06

hát én a barátnömmel nehezen sztárvárszoznék mert lány vagyok ;) :D

2009. nov. 28. 15:11
 25/35 anonim ***** válasza:

Jaj mit akartok a barátnőmmel az első randink a Tescoban volt XD

Aztán most meg már együtt élünk :)

2009. nov. 28. 15:36
 26/35 anonim ***** válasza:
Inkább filmet néztél mint hogy a csajjal lettél volna, ezek után ne várd tőle hogy a nyakadba ugrik, de mondjuk 14 évesen ez még bocsánatos bűn.:)
2009. nov. 28. 16:41
 27/35 thedani ***** válasza:
De konkrétan melyik játék volt?
2009. nov. 29. 18:28
 28/35 A kérdező kommentje:

Neem nem a Tescos srác vagyok:P

De onnan merítettem az ihletet :DD Én is akartam valami vicceset írni de azt nem lehet ledönteni :DDD

L/14 :D

2009. dec. 4. 17:10
 29/35 anonim ***** válasza:

fú de balf4sz g3ci vagy istenem...

jólesett most "megszivattál" mindenkit, büszke lehetsz magadra, látszik h még csak 14 vagy...

2009. dec. 4. 17:18
 30/35 anonim ***** válasza:
gázzzz
2009. dec. 4. 17:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!