Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezte a randinkat? Star Warsoztunk, azt meg szereti!
múltkor egyik osztálytársnőmmel randizni akartunk de aznap épp mikor hazaértem akkor jött le egy star wars-os film amit imádok.utána beszélgettünk mondtam hogy ne haragudj hogy ma nem jó ő meg: semmi baj a tesóm is star wars mániás és én is játszom vele amikor vigyáznom kell rá.( mert a tesója 8 éves)
másnapra beszéltük meg és letöltöttem neki sok star warsos játékot mert mondta hogy szereti de sajnos fél óra múlva mennie kellett vigyázni az öccsére
De ez csak hazugság volt mert csak azután mondta miután a harmadik pályát kezdtük előlről.
én nem tetszettem neki? mert a star wars játékot biztos szereti szóval én nem értem...adjatok tippeket léci máskor mást vegyek fel vagy mi??
fiú 14
1 kicsit elsietted a dolgot...elso randin sw-ozni...
amugy meg komolytalan az ilyen csaj,ne vesztegesd ra az idodet.de mondd el mindenkinek,h veszitett,majd jol beeg
te jó ég....:D
adjatok tippeket léci máskor mást vegyek fel vagy mi??
hogy a francba jött ez a végére ide ?:D
Te ugyanaz vagy aki ebbe a kategóriába kiírta az elsőrandis-Tescós kérdést!!!! :D:D:D
Ugye igazam van?? *büszkefej*
:)
12:19
vagy csak nem ilyet xD
anyám, hogy én tuti nem ezt választanám xD Miért nem vitted inkább sétálni? XD
istenem:D kemény emberek vannak..XD
nem gondoltam vna h van még oan 14 éves aki inkább starwars ozik :D
A válasz megírásának időpontja: ma 12:54
Te nem szoktál a barátnőddel Star Warsozni?:D cink vagy ember :D:D:D:D:D:D:D
12:50 :
szerintemis amúgy :D tuti a teszkós srác vagy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!