Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem élvezte a randinkat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezte a randinkat? Star Warsoztunk, azt meg szereti!

Figyelt kérdés

múltkor egyik osztálytársnőmmel randizni akartunk de aznap épp mikor hazaértem akkor jött le egy star wars-os film amit imádok.utána beszélgettünk mondtam hogy ne haragudj hogy ma nem jó ő meg: semmi baj a tesóm is star wars mániás és én is játszom vele amikor vigyáznom kell rá.( mert a tesója 8 éves)

másnapra beszéltük meg és letöltöttem neki sok star warsos játékot mert mondta hogy szereti de sajnos fél óra múlva mennie kellett vigyázni az öccsére

De ez csak hazugság volt mert csak azután mondta miután a harmadik pályát kezdtük előlről.

én nem tetszettem neki? mert a star wars játékot biztos szereti szóval én nem értem...adjatok tippeket léci máskor mást vegyek fel vagy mi??

fiú 14

2009. nov. 28. 12:04
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű nem star wars-ozni akart, hanem inkább dumcsizni,sétálni, puszilkodni
2009. nov. 28. 12:11
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
XDXDXD. Am ja nem szereti a Star Wars XD Hanem csak hazudott hogy bevágodjon nálad ... Te meg komolyan jétszottál vele?XD
2009. nov. 28. 12:16
 3/35 A kérdező kommentje:
biztos hogy star warsozni akart csak az zavarta hogy én győzök midig
2009. nov. 28. 12:17
 4/35 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit eltulzod
2009. nov. 28. 12:18
 5/35 anonim ***** válasza:
Menny el vele kajálni meg minden. Szerintem egy olyan csajjal akivel össze akarsz jönni nem játszani kell :D
2009. nov. 28. 12:19
 6/35 A kérdező kommentje:
kaját a konyhából is tudunk hozni és közben játszhatunk is :/
2009. nov. 28. 12:20
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Ááááááááááááááááááááááááh... Hát ilyen nincs... Szegény csaj... :D:D:D:D Komolyan azt gondoltad, hogy randi a star wars? :D:D:D:D Borzalmasan éretlen vagy. Próbálkozz újra a lányoknál kb. 5 év múlva! :D A lehető leghalványabb fogalmad sincs a női agyról...
2009. nov. 28. 12:20
 8/35 anonim ***** válasza:
91%
Bocs hogy ilyet mondok de felrobbanok a röhögéstől.. :D 2-ik és a 3-ik vagyok.. :D Jááj. Gondlokozz kicsit Gondolkozz
2009. nov. 28. 12:24
 9/35 anonim válasza:
ez durva:D ne mondd hogy 14 éves vagy inkább 4:D
2009. nov. 28. 12:30
 10/35 anonim ***** válasza:
Ez hatalmas:D Bocsi, de áááá:D Szerencsétlen csaj, baszod én sem vagyok romantikus alkat, de ha csajjal randizok, nem starwarsozni viszem =) De a legjobb az otthon is tudok magunknak kaját csinálni rész volt:D
2009. nov. 28. 12:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!