Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs sikerem a lányoknál, folyton elutasítást kapok bármilyen módon is próbálkozok, akkor ha ennek itt mérsékelten hangot is adok egyes kérdéseknél, akkor miért megy rohamosan lefelé a százalékom?
Egyébként a pontozásra visszatérve: ha itt ennyire komolyan veszitek a pontozást, akkor köszi, hogy lepontoztatok.
Komolyan. Jót akar az ember és le van szavazva.
Még jó, hogy nem veszem a lelkemre.
57es nekem aztán mondhatod. az egyik válaszomban írtam, hogy a voltosztályom agyon gyalázott, mert kövér voltam (emellett suliban megdobáltak szeméttel, kicikizték azt a cuccaimat, amit apukámtól kaptam, mielőtt meghalt,gyönyörűséges jelzőket kaptam, a tanárok még segítettek nekik, szóval hidd el, hogy tudom milyen lehet) a stressz miatt lefogytam, egyetemre kerültem és igen, itt már kaptam olyan jelzőket hogy nagyon szép vagyok. de tudod mit? én nem hiszem el. és tudod mit még? nem érdekel! tőlem nézzenek olyannak amilyennek akarnak.csúnyának szépnek, engem nem érdekel! nekem van egy kialakult képem magamról, de nem a külsőmről, hanem a belsőmről. van egy személyiségem, amin nem fogok változtatni és emiatt akik emiatt szeretnek azokat megbecsülöm.
egyben nem értelek meg titeket! mondjátok kifogásnak hogy a lányok a média miatt is ilyenek. és ti? miért vagytok ennyire társfüggők?? vajon mi miatt? hát persze, ezt is foghatjuk a médiára.
én nem érzem azt, hogy kellene valaki mellém, mégis jönnek, hogy szeretnének velem randizni, aztán teljesen más életvitel miatt nem jön össze. de ez már itt off.
55% habár a földön élek, de legszívesebben a marson élnék!
"A gyúrós az más, legalább jó teste van, így úgy is lesz majd lány, akinek elég ha csak izmos a pasi. Én is látok előember fejű, de 190 centis 110 kilós állatokat fullos csajokkal. " - na ez már! ez feldühít! tudod kik vannak azokkal az állatokkal! a ribizlik vagy a szőke műbabák! oké, ha te erre vágysz, akkor hajrá.
nem hiszem, hogy többet írok ehhez a kérdéshez. a lepontozásokat- nem veszem a lelkemre - de látszik mennyire becsülitek meg a válaszaimat. én személy szerint nem pontoztam senkit.
a válaszaimat tapasztalat alapján írtam le ahogy ti is. én is próbálom az én nézeteimet megértetni veletek, ahogy ti is velem a sajátotokat. azzal a különbséggel, hogy én megpróbáltam beleképzelni magamat a ti helyzetetekbe.
Végigolvastam. Nem vagyok csaj. Nem is nézek ki különösebben jól, izmom sincs sok, nem gyúrok.
És van egy gyönyörű barátnőm, lassan 1 éve, nem azért mert kamudumáztam, vagy mert fű de jól nézek ki.. pénzem sincs.
Egyébként kérdező: Amiről beszélsz, az létezik (visszafele is) de tudatlanság lenne kimondani azt, hogy a létező összes csaj ilyen.
Nekem már a szőke műbaba is jó volna, csak lenne.
A másik; én nem pontoztam le senkit, ne engem okolj.
"A gyúrós az más, legalább jó teste van, így úgy is lesz majd lány, akinek elég ha csak izmos a pasi. Én is látok előember fejű, de 190 centis 110 kilós állatokat fullos csajokkal. "
Ha így látod, akkor miért gyiken siránkozol, és miért nem mész le akkor gyúrni? Legalább találnál magadnak egy pont olyan felszínes csajt, mint amilyen te vagy. :D
61: De látod, te kaptál pozitív jelzéseket. Én még sose egyet sem: egyhangúan minden lány szerint undorítóan ocsmány vagyok.
Társfüggőség. Az, hogy 27 évesen már azon gondolkozom, hogy lassan jó lenne családot alapítani, szerintem nem társfüggőség, hanem normális dolog. Más kérdés, hogy ehhez először egy társ kellene, de azt meg nem találok sehol. Ráadásul az élet többi területén jól állok.
huhh...végigolvastam :D
tényleg elszomorodtam, hogy milyen sok, végülis okl. megkeseredett srác van itt.. :/ kicsit zavar, hogy ennyien hangoztatják, hogy a nők milyen felszínesek. az élet nem jótékonykodásra épül. ha egy lánynak nem jön be egy srác külsőre, és ezért nem ad esélyt sajnálatból, az azért van, mert annak a kapcsolatnak nem lenne jövője, kell a kémia. egy lány, ha megteheti, hogy válogasson, nem fog jótékonykodni a neki nem tetszőkkel. ha egy srác minden lánynak bejönne, az sem jönne össze szánalomból egy neki nem tetsző lánnyal.. szóval ilyen az élet, igazságtalan, de ez nem új. szóval ezért nem a nőket kell szidni szerintem.
kérdező, te meg ne írj olyanokat, hogy a vonat alá fogod vetni magad, mert nem jön össze senkivel...legyen akaraterőd, tartásod, öngyilkosságról dumáló, kesergő pasiknak nem túl nagy az esélye a kapcsolatra. hát, hajrá, szurkolok, hogy neked is összejöjjön majd :)
61es utolsó bejegyzéséhez: Hiába írnál bármit, úgy sem hiszik el a nagyját, vagy nem fogják fel. Vagy csak nem akarják.
Ezen az oldalon mi "hazug trollok" vagyunk, mert mást tapasztalunk.:)
Köszönöm Noydra! :) ahogy elolvastam a kérdező kommentjét máris az jött le, hogy teljesen egyetértek veled.
65 válaszoló: te komolyan.. csak ezt láttad amit írtam?? igen, nagyon nagyon sok pozitív jelzést kapok a külsőmre, de tudod mit? 100000x inkább választanám azt, hogy ne éltem volna azt át amit átéltem, minthogy bejöjjek egy csomó srácnak.
kérdező meg ezzel az öngyilkosságos dologgal... te jó isten! ennyi miatt öngyilkosságon gondolkozni? csak emiatt??? CSAK?? b*sszus! :D
na most jött el a pillanat, hogy egyáltalán nem veszem komolyan a ti "problémáitokat"
ha ti azt éltétek volna amit én átéltem, ilyen lelkierővel ami most van nektek : megpusztultatok volna!-és ez enyhe kifejezés-! és én lányként nem hisztizek ennyit, hanem küzdök mindenért!
ne haragudjatok, de mintha tinilányba próbálnék erőt önteni... sőt! a mai tinilányok hozzátok képest csupa férfiasság...
és igen! társfüggőség! tudjátok mit? általában akik nem vágynak erre (nem marichuyos baromságon nőttek fel mint itt egyesek) azok szoktak hamar találni maguknak párt!
akiknek nem lételemük, hogy legyen mellettük valaki! nem görcsöl!
de előre látom, ha nektek lesz párotok, csak "lelkiszemetesláda" lesz.
kiegészíteném a nem vonzó/taszító férfi tulajdonságot(de igazából ezek nemtől függetlenek):
-érti a LÉNYEGET, ha valaki mond neki valamit és nem beszél mellé
-nem dobálózik az öngyilkossággal, olyan dolgok miatt ami simán változhat!
Kérdező, nem egyszer olvastam a válaszodból, hogy te magad is felszínes vagy. Persze erre nem is nagyon reagáltál, de a szőke cicababára azonnal felkaptad a fejed. :D Azt szarkasztikusan értettem. Ugyanis az olyanfajta lányok, tényleg soha a jó büdi életben nem fog olyan pasira nézni, aki se szerinte, se a barátnői és se a közvélemény szerint nem jópasi. Megkockáztatom, hogy az ilyen lányok még gyereket se akarnak.
Ezt még megjegyezném: sok helyen írják, hogy a nők csak a gyúrós fazonokra buknak és milyen felszínesek - vicces, mert aki ezt írja, magát szennyezi be a felszínesség legleglegnagyobb fokával: csak azokat tekinti nőknek, akik az izmos palikra buknak - nem tudom hogy ki hogy van vele, de én még nem láttam normális, kellően visszafogott értelmes lányt ilyen pasival! Biztos van, de bizonyára elég kevés!
Nos, azt hiszem kellően lefárasztottak egyesek a válaszaikkal (főleg a kérdező), szóval ma este valószínű, hogy aludni is tudok! Köszönöm <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!