Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs sikerem a lányoknál, folyton elutasítást kapok bármilyen módon is próbálkozok, akkor ha ennek itt mérsékelten hangot is adok egyes kérdéseknél, akkor miért megy rohamosan lefelé a százalékom?
és kérdező elég szépen elsiklottál a 43-as válaszomon.
De felfogtam, a némaság egyetértés.
,,aki állandóan felhozná, hogy soha nem fog hozzá senki sem vonzódni, sajnáltatja magát, hogy milyen rossz neki. "
Értem, de akkor meg hiába magyarázom be magamnak, hogy én igenis jó pasi vagyok, mosolygok, magabiztos vagyok. Ugyanúgy 10 ből 10 nő el fog zavarni akkor is. Ezt a telepátiát sajnos még nem találták fel, hogy a magabiztosság és az a dolog, hogy én milyennek képzelem magamat, az a többi lányra is átragadjon és ők is úgy érezzenek, mint én. Sajnos ezt nem tudom bebizonyítani nekik, hogy én jó pasi vagyok. Egyszerűen nem hiszik el, a szemüknek hisznek, nem az eszüknek.
"Ti írjátok, hogy mennyire csúnyák vagyok, mennyire nem vagytok vonzóak... Ti járnátok ilyen lánnyal? aki állandóan felhozná, hogy soha nem fog hozzá senki sem vonzódni, sajnáltatja magát, hogy milyen rossz neki.
Amint írtam, ha ti lányok lennétek, ti nem járnátok magatokkal!! annyira lerí a válaszaitokból...
akkor mégis miért várjátok el a lányoktól?"
Lányként hülyeség ilyet állítani, ugyanis mi férfiak tudunk egy kevésbé szép lányhoz is vonzódni, ha belsővel tudja kompenzálni a külsejét. Ti lányok fordított esetben nem.
,,A gondolatoknak pedig nagyon nagy hatalmuk van."
Na akkor még egyszer megismétlem, de az előbb már leírtam. Hiába gondolom azt, hogy jó pasi vagyok (bár ezt nehéz elhinni, de egye fene, elhiszem loool), ha az első 20 csajból 20 leépíti ezt a hipotézist, amit magamban felállítottam magamról. Érted?
49: Én járnék olyan lánnyal, aki nincs megelégedve magával, mert igyekeznék meggyőzni, hogy jól néz ki.
Ha lány lennék amúgy járnék magammal, mert szerintem átlagosnak hittem magam (a nyilvánvaló hibáim ellenére) mindaddig, amíg bele nem fogtam a párkeresésbe... Azóta a lányoknak sikerült meggyőzniük, hogy egy ronda ocsmányság vagyok, aki egyáltalán örüljön, hogy egy bolygón élhet velük. Ha azt hinnéd, hogy ezt aztán csúcskategóriás lányok mondták, tévednél. Kimondottan szép lányoknál sosem próbálkoztam. Viszont baráti szinten közel kerültem lányokhoz, akiknek a véleményére már adtam, és mikor rákérdeztem, ők is azt mondták, csodálkoznának, ha bejönnék valakinek. Szóval rengeteg, több 100 vélemény alapján kénytelen voltam belátni, hogy a valóságban ronda vagyok.
Kérdező! Nem azzal van gond, hogy magabiztosnak kell lenni. Láttam már önbizalomhiányos helyes pasit... Ismerek pontosabban. De ha te azt sugárzod, hogy te mennyire alja vagy, akkor ne várd, hogy bárki is kapjon érted.
55% talán el is hinném, ha lányként is éltél valamikor. Ha nem voltál lány, akkor légyszi vedd vissza magad.
Tudom jól hogy vannak nem valami helyes pasik(fura arcberendezésűek :D)-nem gazdag!!!gyúrós-, akiknek szép barátnőjük van. Fordítva is van. Ezen nem kell kiakadni. Ezen csak az irigykedők akadnak ki. Az irigység meg nagyon csúnya tulajdonság.
A férfiaknál a legrosszabb tulajdonságok: a másik hibáztatása, az irigység, a gyávaság, a bátortalanság(pl nem meri a saját véleményét elmondani), a sértődékenység, a másokhoz hasonlítgatás (pl statisztika készítése :D).
Azt hiszem ezek amik itt is előfordulnak. Ha eszembe jut még valami akkor írok, de ha ezeket a tulajdonságokat elkerülitek, higyjétek el, hogy előrébb fogtok kerülni! :)
55. válaszoló. ha igazán járnál magaddal, akkor nem érdekelne más szemét lányok véleménye, akik meg sem ütik intelligenciában a te szintedet. inkább adj hálát, hogy ki tudod szűrni a szemét lányokat.
"Tudom jól hogy vannak nem valami helyes pasik(fura arcberendezésűek :D)-nem gazdag!!!gyúrós-, akiknek szép barátnőjük van."
Tudom jól, h nincsenek ilyenek. Hazudsz, v másik bolygón élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!