Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs sikerem a lányoknál, folyton elutasítást kapok bármilyen módon is próbálkozok, akkor ha ennek itt mérsékelten hangot is adok egyes kérdéseknél, akkor miért megy rohamosan lefelé a százalékom?
Nem lehet esetleg olyan hangnemben fejteted ki a véleményed, amit sértő? Mert ilyenkor bizony előfordul az ilyesmi.
Viszont szerintem kár a %-okon agonizálni, mert itt gy-k a hasznos válaszadók többsége 70% alatti.
Mert sok az önérzetes hülye pi...csa.
Csak jót szabad róluk írni, mert másképp teljesen megsértődnek és azt hiszik, h ha lepontoznak akkor neked is összedől a világ.....
A kedvencem mikor ezek után kezdődik a "biztos nem kellesz senkinek" c szánalmas szöveg.
És ha lepontozod akkor mi lesz????
**************!!!???
Tévedés kérdező!
Nem titeket néznek külön fajnak, hanem TI nézitek külön fajnak a lányokat, akik nem ugranak a nyakatokba. A legjobb pasikat/nőket is visszautasítják néha.. ti meg a világvégének nézitek. Nem minden a párkapcsolat az a helyzet.
Másrészt meg... kit érdekelnek a %-ok?? :D Nem azért, de ellehet tüntetni. Meg miért olyan nagy baj, hogy neked 64%?
Egyébként megsúgom, hogy nemcsak a nők pontoznak itt le, hanem férfiak is,akiknek elegük van a pasi-hisztiből.
Személyszerint én inkább sajnálom a pasikat és nem pontozok le senkit, pedig én is kapok elég csúnyákat!
Én is kérdezek valamit: ha annyira beszólogattok itt a nőknek, akkor miért nem teszitek inkább élőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!