Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs sikerem a lányoknál, folyton elutasítást kapok bármilyen módon is próbálkozok, akkor ha ennek itt mérsékelten hangot is adok egyes kérdéseknél, akkor miért megy rohamosan lefelé a százalékom?
16-os!
13-as vagyok.
Felszínesnek nevezzük őket,hiszen ezt tapasztaltuk meg az életben,és nem találkoztunk még olyannal aki nem ilyen lenne.Szerintem nem ufók,csak az a gond,hogy elvárnak mindent egy férfitól,kezdeményezzen,minden nap keresse őket,kényeztesse őket és még sorolhatnám,majd ezután talán lehet esélyük ha még külsőre is bejön nekik a srác.
Véleményem szerint én nem szidom a nőket,hanem amit tapasztalok azt leírom,aztán lehet vitatkozni velem és megmutatni az ellenkezőjét is hogy vannak még más felfogású és normálisok,akkor már nyilván nem ez lesz a véleményem.
Azt elhiszem,hogy érződik valakin ha elege van a nőkből,és segíteni nem lehetne neki?megkérdezni tőle,hogy miért utálja őket,esetleg mi a gondja velük?Ha beszélnél vele és megmutatnád neki hogy pl. te milyen vagy akkor meglátná talán a jó oldalát is,és a későbbiekben már nem úgy gondolna a dolgokra,mint előtte.
Én sosem csúnyáztam le senkit,mert ez teljesen szubjektív dolog kinek mi a csúnya vagy a szép.Itt csak az a lényeg,hogy kinek mi tetszik vagy mi nem.Válogatni a mai világban a srácoknak nincs esélye,kivéve a tényleg jóképű srácoknak akikre tapadnak a csajok.A többi örül ha egy csaj beszélget már vele,és esetleg össze is jön vele valami véletlen folytán.Itt általában a nők döntik el,hogy bejön-e nekik a srác vagy sem.
Én teljesen korrekt módon szoktam odamenni egy hölgyhöz,azonban a válaszok hagynak némi kívánni valót maguk után.De sokan nem tudják megmondani a szemembe,hogy nem jövök be nekik,csak valamivel eltusolják a dolgot például "bocsi,de sietek." "nem kell nekem párkapcsolat" és hasonlók.
Látod amit leírtál az szerintem egészen korrekt volt,és én is tudok kulturáltan írni és válaszolni látod. :) az a legnagyobb gond,amit már fent is írtam.Nem találni túl sok ilyen lányt mint te,aki így gondolkozik és így viselkedik a srácokkal.Én is sok éve keresek csak 1! db ilyen lányt,de még nem találtam azóta sem.Pedig kerestem én már mindenhol,ahol csak el tudod képzelni. :) Látod tehát ha találkoznánk ilyenekkel mint te másképp gondolnánk mi is a dolgokra,addig amíg meg nem történik ez meg úgy mégis mit kéne tennünk?Mit kéne gondolnunk,ha ezeket látjuk és tapasztaljuk minden nap kivétel nélkül?
Nos...
1. Nem a sikertelenség miatt tartom külön fajnak a fajtátokat, hanem pont amiatt, amit itt levágtatok.
2. "Nem az a baj,hogy nem ugranak a nyakunkba egyből,hanem hogy esélyt sem adnak." - Minek adnék esélyt? Nem vagyok esélyosztogató szeretetszolgálat. Ha valaki megtetszik, megszeretem, akkor nem esélyadás, hanem szívből vagyok vele. Én csak így vagyok képes együtt lenni egy emberrel.
3. "Segíteni is lehet másokon nem csak gyűlölködni és elítélni valamiért,ami lehet nem is az ő hibájuk. :)" - Évekig próbáltam, de mindenre csak a nyomorék kifogásokat kaptam válasznak, így feladtam. Nem érdekel az sem, ha egyedül rohadtok meg.
4. "Nem tudják milyen érzés ez, mert nekik nem kell próbálkozni, csak ülni kell és mutogatni, hogy IGEN vagy NEM és előbb vagy utóbb csak jön egy helyes srác, aki majd elviszi őt. " - Röhejes. Sokkal komolyabb dolgokat átéltem a férfi nemtől, mint amikre ti panaszkodtok a nőkkel kapcsolatban. Azokhoz képest egy 100 mezei elutasítás semmi lenne. :) De ezt sem szabad leírni, mert persze az én hibám, mert biztos alfabunkókkal voltam a hozzátok hasonló tökéletes lelkű kis porontyok helyett. HÁT NEM, szóval ezzel ne is próbálkozzatok.
Viszont én annak ellenére, higy rengeteg idiótával találkoztam, sosem tettem messzemenő megállapításokat a férfi nemmel kapcsolatban, hanem csak jobban értékelem a normális, tisztességes férfiakat, mint valaha.
"Minek adnék esélyt? Nem vagyok esélyosztogató szeretetszolgálat. Ha valaki megtetszik, megszeretem, akkor nem esélyadás, hanem szívből vagyok vele. Én csak így vagyok képes együtt lenni egy emberrel."
Tehát te is elismered, h ronda pasival nem jössz össze. Akkor miről beszélünk?
26.
Miért, te összejönnél egy olyan lánnyal, akinél tudod, hogy nem fog működni a kémia?
Ez nem felszínesség, hogy nem kezdünk el hitegetni egy olyan srácot, aki tényleg nem jön be (jó, persze vannak olyan lányok is, de nem CSAK olyanok) . Nem akarok magammal példálózni, de én bárkivel szívesen elbeszélgetek, de mindig leszögezem, hogy nem akarok semmit, nem küldöm el őket a halál f***ára, már elnézést. De könyörgök, miért várja el egynéhány fiúk a lányoktól, hogy ha nem jön be az illetőnek, hogy adjon esélyt? Ha ez meg megtörténik, és mégsem jön össze, akkor meg azzal fog mutogatni, hogy huuu, csak szórakozott velem a r****c.
Ezzel most nem a nőket szeretném védeni, mert a pasikban is vannak ugyan ilyenek, hogy nem adnak esélyt egy lánynak, ezt nem lehet konkrétan rábizonyítani egyik nemre sem.
Nem szokásom csak úgy lerondázni valakit, de tegyük fel, hogy van egy "ronda" srác. Ő úgy képzeli el, hogy neki majd egy bomba nője lesz és nem adja alább az igényeit, de tudhatná, hogy mittomén' egy agyonsminkelt diszkós cicababáknál hiába foglalkozik, azok úgyis kiröhögik, lealázzák stb, az átlagos női egyedekkel meg nem fognak foglalkozni, mert nem a fullos mérce.
De ismétlem, nem a nőket akarom védeni, a nőknél is vannak ugyan ilyenek, azokról is lehetne egy regényt írni.
"Nekünk ez nem adatott meg, de ettől még nem vagyunk kevesebbek. Persze pasiknál is így van, vannak a gazdagok, akik a slusszkulccsal odamennek 10 csajhoz, 4-5 tuti lesz aki elmegy velük majd ,,táncba". Ezért igazságtalan az élet."
Szerintem teljesen felesleges ezen agonizálni. Én nem irigyelném a sráctól azt a 4-5 könnyűvérű nőcskét. Őszintén: te boldog lennél attól, hogy 4-5 lányt megfektettél annak tudatában, hogy a pénzed a legnagyobb charme-od? Mert szerintem ez minden csak nem irigyelni való.
Azok az emberek akik értékesnek fognak tartani nem úgy gyűlnek körénk, mint a filmekben. Még egy igaz barát megszerzése is rettentő nehéz, nemhogy egy igaz, hű társ. Az igazi gyöngyszemeket nem lehet tömeghalászattal kifogni, oda türelem és kitartás kell. Ahogy a szegény ember sem azonnal halászta ki az aranyhalat, úgy én sem ringatom magam abban a hittben, hogy nekem sikerülni fog.
Az a baj, hogy teljesítmény orientált lett a világ. Nem az számít, hogy találj egy igaz társat, hanem, az ,hogy legyen veled valaki vagy minél több ember forduljon meg az ágyadban. De a jó társ megtalálásához idő, türelem és megfigyelés kell. És az egyre kevesebb embernek van ezért inkább a legtöbben elhamarkodottan beleugranak egy kapcsolatba aztán meg sírnak, hogy milyen ocsmány vége lett ennek is.
23: Velem is már számtalanszor fordult elő, hogy jól elbeszélgettem egy lánnyal a neten, humorosnak, jófejnek, kedvesnek tartott, aztán jött az ominózus képküldés, és voálá, a csaj felszívódott... Szóval ez elég gyakori eset. Még én sem találkoztam olyan lánnyal, aki képcsere után is mutatott volna legalább egy minimális érdeklődést, mert vagy azonnal elküldenek a francba, vagy simán felszívódnak.
25: Akkor az én százalékom már negatívba menne át, annyira gyűlöl minden lány a külsőm miatt...
28: Az meg egy tévhit, hogy egy ronda pasi nem adja lejjebb az igényeit. Nekem nincs semmi elvárásom egy nővel kapcsolatban, de még az átlagos és az alatti lányok is jó pasit akarnak, és a rondákkal szóba sem állnak. Nekem ezt egyszer egy lány úgy magyarázta, hogy amíg ronda pasival lenne együtt, addig elszalasztaná az esélyt, hogy jobbat fogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!