Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs sikerem a lányoknál, folyton elutasítást kapok bármilyen módon is próbálkozok, akkor ha ennek itt mérsékelten hangot is adok egyes kérdéseknél, akkor miért megy rohamosan lefelé a százalékom?
77% akkor neked külön kiírom a lényeget:
"A vonzalom értelmezésével meg itt egyesek elárulják magukat, hogy csak a külsőt értik - ennél nagyobb felszínesség nincs. - A vonzalom nemcsak a külső! Lehet valaki Brad Pitt, de ha síkhülye, bunkó akkor kell a francnak - max a buta libáknak kell, de gondolom ti nem buta libákat akartok.
A vonzalom = a külső + belső + stílus + ész + egyéb extra. Ha valami hiányzik attól még lehet vonzó, attól függ hogyan adja el magát.
Ha valaki azt hiszi, hogy a rondasága miatt nem lesz barátnője, akkor a kreativitás hiányzik belőle!"
"magadat nézed le a saját írásodban! "
őszintén, tudod mit látok? te ha lány lennél nem járnál magaddal!
kérdező"De van joga választani. De mikor neki is csak a helyes pasi kell, hogy ezzel kicsit már ő is ki tudjon tűnni a tömegből (ha már ő ronda és saját magának nem sikerült), az nagyon bicskanyitogató tud lenni. Kicsit nézzenek már magukba."
ha találnak párt, akkor ne nézzen magába! láttam már kicsit fura arcberendezésű lányt helyes sráccal, és tudod mit? az a fura lány sokkal szebb volt miután megismertem, mint más csinos lányok, akikkel álmodoznak egyes pasik.
ha meg magasak az elvárásai és nem talál senkit? az ő baja! nem kell az ilyennel törődni, semmi jogod ahhoz, hogy számon kérd rajta az ízlését! semmi jogod ahhoz, hogy a bicskát nyitogasd :D
elég nagy baj lesz neki, ha nem lesz párja.
te nem veszed észre, de ugyanolyan felszínes dolog :( sőt még rosszabb.
,,láttam már kicsit fura arcberendezésű lányt helyes sráccal"
Olyat én is rendkívül sokszor látok, ezt jól mondtad. Rengeteg hájas csajnak van sportos pasija, mert a pasi lejjebb adta és elfogadta a lányt. Fordítva ilyet, hogy ocsmány arcú, hájas srác lett volna bombanővel, hát rettenet ritkán látok. A csajok nem adják lejjebb, ha megvesznek sem, nem és nem. Mert előbb vagy utóbb úgyis jön egy helyes srác, aki lejjebb adta és neki majd megtetszik ez a lány. A lány meg hülye lenne nem élni vele, ott az esély, kihasználja.
ahogy egyre többet írsz kérdező, egyre jobban látszik milyen felszínes vagy!
megnézel egy párt és azonnal a külsejét nézed mind2nek! nem veszed észre milyen durván felszínes vagy??? véletlenül sem lehet, hogy a sportos csávónak a kerekebb lányok jönnek be? ááá ebbe bele se gondolsz.
Tudod mit? felszínesnek nevezel egy csomó lányt, azért mert magadból indulsz ki! te is felszínes vagy és nem tudsz másként gondolkozni!
Megismétlem magam: mindenki olyan párt kap akit megérdemel!
te nem fogsz olyan lányt kapni aki nem felszínes, mert te magad is az vagy!
41: Már elsőre is megértettem. Viszont a matematikai képleted hibás. Helyesen így nézne ki:
Vonzalom = külső*(belső + stílus + ész + egyéb extra)
Így már azonnal látszik a lényeg: ha a férfi legalább átlagos, tehát a külsőre adott pontszám egy nullától különböző érték, akkor szerepet játszanak azok a tényezők, amik a zárójelben vannak kifejtve. Ha azonban, mint esetemben is a külső egyértelműen 0, akkor a zárójeles tényezők összege bármekkora is lehet, a vonzalom végeredményben mindig 0-t ad.
77% lehet hogy a szőke cicababáknál vagy a tini lányoknál így van a helyes képlet. Nálam nem. A nőismerőseimnek sem.
Ha neked ez a helyes képlet, akkor valószínű te is eszerint keresel nőt.
Érdekes ha én sétálok az utcán nem azt nézem, hogy ki milyen csúnya. De ha épp a külsőt nézném, akkor a többség biztos nem a csúnya kategória lenne.
A balatoni lányok buták. Azt hiszik, hogy a strand egy kifutó. Az ilyen lányok mindig megkapják utólag hidd el!
55% egy szóval se mondtam, hogy hidd el. Abban hiszel amiben szeretnél.
Ti írjátok, hogy mennyire csúnyák vagyok, mennyire nem vagytok vonzóak... Ti járnátok ilyen lánnyal? aki állandóan felhozná, hogy soha nem fog hozzá senki sem vonzódni, sajnáltatja magát, hogy milyen rossz neki.
Amint írtam, ha ti lányok lennétek, ti nem járnátok magatokkal!! annyira lerí a válaszaitokból...
akkor mégis miért várjátok el a lányoktól?
77%-os kérlek ne mond magadra, hogy ocsmány vagy!
A negatív gondolatok, negatív érzelmeket szülnek. A gondolatoknak pedig nagyon nagy hatalmuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!