Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs sikerem a lányoknál, folyton elutasítást kapok bármilyen módon is próbálkozok, akkor ha ennek itt mérsékelten hangot is adok egyes kérdéseknél, akkor miért megy rohamosan lefelé a százalékom?
29-es.
Egyetértek veled teljes mértékben,csak van egy olyan probléma,hogy az ember társas lény.És azért amikor látsz mindennap párokat együtt,te meg ott vagy egyedül nincs senkid,akkor az nagyon szar érzés tud lenni.
"De a jó társ megtalálásához idő, türelem és megfigyelés kell" Ezzel a mondatoddal kapcsolatban pedig az a véleményem,amit fent is említettem,illetve az hogy mikor már várok én pl. személy szerint 7 éve keresem azt a lányt,és valahogy nem találom ilyenkor azért már kezd egyre rosszabb lenni az érzés,és az a tudat hogy másoknak sikerül nekem viszont nem ez is nagyon bántó és rossz érzés tud lenni. :)
30# Rendben, abban igazad van, hogy képesek lejjebb adni az igényüket, és bocsánat, abban valóban túloztam. Valóban az emberek általában a legjobbat akarják maguknak, bár az a csaj, aki neked úgy magyarázta a dolgot, ahogy, szerintem "életképtelen" a felfogása miatt, mert biztos, hogy felszínes, de az ilyen pont emiatt nem fogja a jobbat kifogni.
Azt viszont ne mond, hogy semmi elvárásod nincs egy nővel kapcsolatban, mert az mindig van. Nincs olyan, hogy neked mindenki tetszik. Ez csak szimpla ideálkérdés, hogy kinek ki tetszik, csak sajna sokan azt mondják, hogy ez már felszínesség. Jó, valóban hasonlít hozzá, de azért a különbség még mindig ott van.(Ezt most nem rád értettem, ne érts félre. )
Sajnálom, hogy így érzed, nem akartalak megbántani ezzel.
Én 19 éves koromig még csak nem is csókolóztam. Vártam egy olyan fiúra, aki igazi testi lelki jóbarát tud lenni. Nem akartam csak úgy együtt lenni valakivel, aki kicsit szimpi és talán beleszeretek talán nem.
Sosem éreztem azt, hogy ettől én rosszabb lennék a többi lánynál, és igazából nem is zavart. Szóval az érzéseidet nem igazán tudom megérteni, mert nem tudom átérezni én más típus vagyok. :)
33-as
Én pedig 22 vagyok,és még mindig senki nincs a láthatáron sem.Pedig én is azért így gondolkozom,hogy hátha találok végre olyat aki szeret és elfogadna engem,de hát nagyon nehéz így.Ráadásul ahogy említetted is,még egy igaz barátot is nehéz találni,hát én ne tudnám,nem is találtam még azt sem.Pedig én mindig nyitott voltam mások felé,és nem húzódtam el másoktól egyáltalán.Egyszerűen nem olyan emberek vettek körül,és nem találkoztam olyanokkal akikkel igazán meg tudtam volna értetni magam.Itt az egyetemen egy fokkal már jobb a helyzet,haverok sokan vannak.Lányok viszont egyáltalán nincsenek a mi szakunkon.
Keresem én azt a lányt és nyitott is vagyok a dolgokra,csak mások nem úgy állnak hozzám legtöbbször ahogyan én hozzájuk. :)
Az elég kiábrándító tud lenni, mikor lelkes vagy mások felé és ők ezt nem viszonozzák. Ezt már meg tudom érteni. :)
Igazából nekem sosem volt nagy gondom az ismerkedéssel. Mindig tudtam barátokat szerezni, akkor is, ha nem akartam. Középsuliban volt egy kirekesztett lány aki születési rendellenesség miatt torz arcú volt. Kiközösítették és folyton kibeszélték a háta mögött. Soha senkit nem bántott, de nem tudta befogadni az osztály. Én meg tiniként féltem, hogyha nyitok felé akkor én is ki leszek közösítve. De egyszer már annyira zavart ez az egész helyzet, hogy bevettem a lesz@rom tablettát és elkezdtem nyitni a lány felé. És az osztály kezdeti döbbenete után szépen fokozatosan befogadta. Sőt a végén elég népszerű leányzó lett. :)
Nem szeretem ,ha az emberek a külselyük alapján vannak megítéltetve, ugyankkor megértem ezt a viselkedést is. De mióta segítettem annak a barátnőmnek azóta van elég bátorságom ahhoz, hogy leromboljam a körém húzott falakat.
Ez minden helyen kísért. Mindenhol az emberek másnak mutatják magukat mint akik, de a legtöbb esetben azért, mert nem érzik magukat igazán értékes embernek.
A párkeresésben is ez van. Azért keress sok ember jobb társat, mint ő maga, mert ezzel igazolhatja, hogy ő maga is értékes. De ezt a falat is le lhet dönteni, csak idő és türelem kell hozzá. :)
76%Mégis mit írjak? :/ Ugyanazt nem szeretném leírni 100x.
Úgy írtok, mintha muszáj lenne járni valakivel, mert létszükséglet.(MERT NEM AZ) Túl görcsösek vagytok és emiatt a lányok úgy érezhetik, hogy CSAK arra kellenek, hogy végre szexelhessetek. Én ezt érezném!
Azt szeretnéd hogy válaszoljak arra, hogy mégis mit gondoljatok ha napiszinten ezzel szembesültök?
Miért hiszitek, hogy ez a világ legnagyobb problémája?
Én naponta meg azzal szembesülök, hogy rengeteg gyerek haldoklik és nincs pénz gyógyszerre, mert az egész egészségügy egy szar és csak azoknak van joguk mindenhez akiknek pénze is van. Napi szinten szembesülök azzal, hogy szinte senki sem képes dolgozni normálisan, intézni akarom a dolgaimat és akitől kapnám a papírt épp telefonál Pirikével. Egy biciklis leoszt, hogy a járda közepén sétálok és ő nem tud elmenni. A nyugdíjas szomszéd meg éjjel 2 órakor kezd fúrni. A terhesanyukák a kórház előtt szívják a cigit, rengeteg ápolónő nem ismeri a higéniát. Az voltosztályom addig gúnyolt régen a kövérségem miatt, míg anorexiás nem lettem és most felháborítónak tartják, hogy nem megyek osztálytalálkozóra. Ráadásul az egyik voltosztálytársam ellopta az osztálypénzt és jogikarra ment a pénzből. Egy csomó ember nem tud vezetni, egy csomó ember kirakja a kutyáját az útszélére, akiket a barátaimnak hittem évekig kiderült hogy k*rvára nem azok, irigység miatt elhíresztelnek gusztustalan dolgokat, chaten pedofilok írtak rám és még én voltam a pszichés eset, hazudok ha azt mondom nincs facebookom(pedig tényleg nincs), a mamámat kirabolták egy temetőben, a rendőrség semmit se csinál, és még sorolhatnám!!!!
És ti amiatt vagytok felháborodva, mert nem veszi fel néhány lány a telefont?? Azért vagytok kiakadva a női nemre, mert olyan pasit akarnak akikhez vonzódnak és nem egy hisztis lány belsőjű pasit ?
Tőlem aztán azt gondoltok amit akartok, az a véleményetek ami jól esik, de gondolkozzatok el azon, hogy mi miatt siránkoztok. Ha csúnyának érzitek a tükörképeteket, akkor nem a tükör a hibás. A gyk-s % meg senkit se érdekel.
A vonzalom értelmezésével meg itt egyesek elárulják magukat, hogy csak a külsőt értik - ennél nagyobb felszínesség nincs. - A vonzalom nemcsak a külső! Lehet valaki Brad Pitt, de ha síkhülye, bunkó akkor kell a francnak - max a buta libáknak kell, de gondolom ti nem buta libákat akartok.
A vonzalom = a külső + belső + stílus + ész + egyéb extra. Ha valami hiányzik attól még lehet vonzó, attól függ hogyan adja el magát.
Ha valaki azt hiszi, hogy a rondasága miatt nem lesz barátnője, akkor a kreativitás hiányzik belőle!
Az xfaktor meg hülyeség. Megrendezett minősíthetetlen műsor. Az sms-ek is megrendezettek. Úgyis a média fogja eldönteni, hogy ki fog nyerni.. Nem az emberek.
"de még az átlagos és az alatti lányok is jó pasit akarnak, és a rondákkal szóba sem állnak"
szóval szerinted egy ronda lánynak nincsen joga válogatni? ha ezt hiszed, akkor ennyivel gondolhatnád azt is hogy a csúnya embereknek nincs joguk párkapcsolatra. magadat nézed le a saját írásodban!
Egy kicsit offoltam. Bocsi.
Nem akartam senkit se megsérteni a válaszommal, de úgy látszik, hogy az előzőkben megsértettem. Én teljesen azon a véleményen vagyok, hogy remélem, hogy minden normális gondolkozású ember talál magának párt. Azok akik rondának neveznek lányokat/pasikat, meg vessenek magukra.
Eddig azt tapasztaltam az életben, hogy mindenki olyan párt kap, akit megérdemel.
"szóval szerinted egy ronda lánynak nincsen joga válogatni? ha ezt hiszed, akkor ennyivel gondolhatnád azt is hogy a csúnya embereknek nincs joguk párkapcsolatra."
Nem egészen ez a lényeg. Ideális esetben mindenkinek joga lenne válogatni. Csak míg egy átlagos vagy átlag alatti lány ezt meg is teheti egy ronda fiú nem. Sőt, pont a lányok válogatóssága miatt igazából esélye sincsen arra, hogy egyáltalán valaha kapcsolata legyen. Nekem pl. olyan külsőm van, amihez kizárt dolog, hogy egyetlen egy lány is legalább egy minimálisan vonzódni tudna. Onnantól fogva meg a tapasztalataim azt mutatják, hogy más értékek semmit sem számítanak.
14.02
Így érzek én is. A lányok keseregnek, hogy nincs egy rendes (= jól néz ki+ extrák) pasi, egyedül fogok marad jajj jajj. Pedig sok srác próbálkozik nála, akik nem is ocsmányak, átlagosak, belül is rendben van minden. De mégsem Ben Affleck az illető, így el kell hajtani. Ez a mentalitás meg mostanság szinte az összes lányra ráragad valamilyen szinten, arra is, aki egy szürke kisegér, nincsenek barátai, szinte ordít, hogy menj oda hozzá és legyen a barátnőd (ha kicsit is bejön). Aztán jön a kopp, hgy az ő igényei is eléggé a plafont csapkodják érthetetlen módon.
,,szóval szerinted egy ronda lánynak nincsen joga válogatni? ha ezt hiszed, akkor ennyivel gondolhatnád azt is hogy a csúnya embereknek nincs joguk párkapcsolatra. magadat nézed le a saját írásodban! "
De van joga választani. De mikor neki is csak a helyes pasi kell, hogy ezzel kicsit már ő is ki tudjon tűnni a tömegből (ha már ő ronda és saját magának nem sikerült), az nagyon bicskanyitogató tud lenni. Kicsit nézzenek már magukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!