Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom önmagamat adni?
Figyelt kérdés
Ha valakivel beszélgetni kell, mindig zavarodott vagyok, és sose azt mondom, amit igazán szeretnék.. Főleg csajozásnál.. Mitől lehet ez, illetve ki lehet-e küszöbölni valahogyan?2013. okt. 10. 19:21
11/21 anonim válasza:
ott még nem tartok. ne spilerezz:D
12/21 Pain for Pleasure válasza:
Upsz, ezer bocs. :)
13/21 anonim válasza:
Nálam pont fordítva van,ha magamat adom akkor ordítva menekūlnek előlem a jányok.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől a válaszokat!:) Ki az a Ray?:o
2013. okt. 10. 19:45
15/21 Pain for Pleasure válasza:
#14 Az Agymenők sorozat egyik szereplője, aki nem mer megszólalni, ha nő van a közelében, csak amikor alkoholt iszik. :D
16/21 anonim válasza:
De ezek szerint már meg mer szólalni..:D
17/21 Pain for Pleasure válasza:
#16 Ne akard, hogy megint spoilerezzek. :D
18/21 A kérdező kommentje:
vicces, mert én is pont ilyen vagyok..:DD Mióta vetítik ezt Magyarországon?:D
2013. okt. 10. 19:53
19/21 anonim válasza:
meg sem szólaltam:D
nem tudom én netről töltöm le..
20/21 Pain for Pleasure válasza:
2005-ben indult a sorozat, idén szeptemberben kezdődött a 7. évad. Én is netről töltöm, de online is fent van néhány oldalon a régebbi részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!