Hogyan érjem el, hogy önmagamat tudjam adni, ne nagyon érdekeljen mások véleménye és legyen önbizalmam? (Leendő egyetemista)?
Bizony, ilyen vagyok. Pedig elég karakán, magabiztos a stílusom/vagyok.
Mindenesetre eddigi tapasztalatok alapján nem lehet semmi gond (de ezt te is tudod), illetve mindenki ugyanannyira ismeri a másikat, mint te őket.
Sima emberek... az ismeretlenség pedig csak pár pillanatig tart... :)
Azért a válaszokat szívesen hallgatnám én is.
Ne magadra koncentrálj, hanem másokra! Tanulj meg figyelni az emberekre. Ne azzal foglalkozz, hogy ideges vagy, feszengsz, hanem a lényeggel. Hogy éppen mi van. Semmi más nem számít. Csakis az, ami éppen történik.
Ezáltal megnyugszol, és felismered, hogy nincs miért izgulni.
Második, adtam neked egy zöld kezet, köszönöm a kérdező nevében is! :)
Valóban, én is tapasztaltam, hogy legegyszerűbb nem rágódni, gondolkodni, sőt minél hamarabb le kell rendezni az ilyesmit (tehát cselekedetig eljutni, bármi legyen), és akkor biztosan nem agyalunk rajta. Ez a legegyszerűbb talán.
Sajnos engem is érdekel mások véleménye, de nagyon függ attól, és te is emlékezz rá, hogy nem mindegy ki mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!