Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapott valaki (törölt felhasználótól) orosz lányoktól levelet társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Kb. Két hete írt egy orosz csaj azzal a dumával, hogy van egy magyar őse és oroszországban egy kisvárosban él az isten háta mögött és nem talál pasit. Gondolta megpróbálja egy magyar társkereső oldalon.
Gondoltam, hogy sántít dekét hete naponta levelezünk angolul...minden nap küld fotót magáról és olyanokat mond, hogy én vagyok a napsugár az életében:)
Viszont egy hete minden nap el akar jönni hozzám budapestre...csak ugye nincs pénze, mert a szüleit segíti. Na persze. Gondoltam, hogy kamu, de annyira szép...minden nap várom az újabb képeket.
Na de ma egymásik orosz. Lány is írt! Ez valami új divat a lehúzásban?
Válaszoltam neki...:)
Na valakinek van ilyen tapasztalata?
2013. szept. 24. 21:36
31/31 gyuribacsika válasza:
Én is levelezek egy ukrán csajjal. A képét lementettem de nen tudom hogyan kell a googleba rákeresni. Valaki tudja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!