Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki gondolja komolynak ezt a Társkereső oldalakat? Véleményeket kérek!
kinek sikerült már onnan valami?
Mért van az hogy napokig hetekig kell beszélgetnem valakivel amíg randira el hívhatom,és van olyan aki nem is akar :( ?!
jó képű,jó szituált fiú vagyok és nem értem mért nem találok senkit!
hol rontom el?!ki hogy szokta csinálni?
mert lehet én vagyok a béna! :(
Nem vagy elég határozott.
Én nem nézek ki jól, mégis tudom ugy csürni-csavarni a beszélgetést, hogy az igen hamar találkozóba végzödjön.
bocs, de ezek alapján nem tűnsz intelligensnek...
így nekem se kellenél, hiába vagy jól szituált meg jóképű
ne higyj nekik! Ha tényleg jól nézel ki, akkor kizárt, hogy ne jöjjön össze nő!
De én szerintem ez az állitolagos jóképüséged csak a saját mércéd szerinti és a nők nem igy gondolják! :D :D
A társkereső oldalakat a legtöbb fiatal nő önbizalomnövelésre használja, semmi másra. Felrak néhány mosolygós/pucsítós/seggmutogatós képet, és örül neki,h rengeteg levelet kap. Ez az egyik.
A nőket szinte csak a külső érdekli, akármit is hazudoznak össze. Mivel te jóképűnek mondod magad, tegyük fel,h tényleg az vagy, akkor lehet,h túl kedves vagy, ezért a barátzónába raknak. Lehet,h nem vagy elég bunkó/magabiztos alfahím. Ez is lehet az oka.
"Csak rossz élményem van, bár már jó pár éve nem voltam fent egyiken sem. Talán nagyon fiatal voltam, mikor használtam, de mivel élőben sokkal jobban megy a dolog, hanyagolom."
Ja, és mondd már meg,h egy férfinek hogyan kell élőben ismerkedni, mikor a nők 99%-a fintorgó, beképzelt pofával sétálgat, és hozzájuk szólni sem lehet? Vagy akármilyen szórakozóhelyen a férfiak 99%-át elhajtják, mert minden átlagos liba a különlegeset keresi.Persze hogy neked nőként megy a dolog, mivel a nőknek semmi nem kell csinálni, akkor is próbálkoznak náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!