Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki gondolja komolynak ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki gondolja komolynak ezt a Társkereső oldalakat? Véleményeket kérek!

Figyelt kérdés

kinek sikerült már onnan valami?

Mért van az hogy napokig hetekig kell beszélgetnem valakivel amíg randira el hívhatom,és van olyan aki nem is akar :( ?!

jó képű,jó szituált fiú vagyok és nem értem mért nem találok senkit!

hol rontom el?!ki hogy szokta csinálni?

mert lehet én vagyok a béna! :(

2013. szept. 21. 17:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

"most hiába mondod el ezt....a nők ebbe bele születtek és nem tudják el se képzelni, hogy milyen az, hogy A KUTYÁNAK NEM KELLENI."

Dehogynem. 25-30 éves koruk után megtapasztalják :)

2013. szept. 21. 17:35
 12/32 anonim ***** válasza:
TÉÉÉÉÉNYLEG? Sztem nem. Mert oké, hogy sokan felszednek pár kilót, de mig a vékony fiatal lány szexi, addig a széles csipöjü, husi nagy mellü, kerek fenekü 30as nő is szexi.
2013. szept. 21. 17:37
 13/32 anonim ***** válasza:
Kicsit túloztam. De tény,h a legtöbb férfinak a 20 körüli nők tetszenek. 25-től már egyre kevesebben nézik meg őket is próbálkoznak, és egyre nehezebb nekik előnyökhöz jutni a külsejük miatt. Nem véletlenül panaszkodnak a 35-40 éves nők,h a férfiak 20-30 közötti nőkkel akarnak ismerkedni. Másrészt ja, amit írsz, a legtöbb 30 feletti nő kövér is.
2013. szept. 21. 17:42
 14/32 anonim ***** válasza:

de a nők amikor aztt mondják, hogy a "kutyának nem kellenek" az MINDIG azt jelenti, hogy nem kellenek a jó pasiknak. Mert lássuk be, olyan nem nagyon van, hogy egy nő tényleg nem kell senkinek.

Pasiknál viszont igen könnyen lehet olyan helyzetbe kerülni, vagy születni, hogy tényleg nem teszi szét senki

2013. szept. 21. 17:44
 15/32 anonim ***** válasza:

"de a nők amikor aztt mondják, hogy a "kutyának nem kellenek" az MINDIG azt jelenti, hogy nem kellenek a jó pasiknak. Mert lássuk be, olyan nem nagyon van, hogy egy nő tényleg nem kell senkinek. "

Pontosan. Amikor egy nő arról panaszkodik pl, h milyen elvárásai vannak a férfiaknak, akkor ő azt úgy érti,h a jóképű/bunkó/alfahím "felsőkategóriás férfiaknak milyen elvárásaik vannak.

Olyan,h egy nő egyáltalán nem kell senkinek, az tényleg nagyon ritka. Ha belegondolsz, az sem véletlen,h a hajléktalanok 90-95%-a férfi.

2013. szept. 21. 17:49
 16/32 A kérdező kommentje:
jó kinézet is lehet átok nem ?
2013. szept. 21. 17:50
 17/32 anonim ***** válasza:
nem.
2013. szept. 21. 17:51
 18/32 A kérdező kommentje:
szerintem meg az :(
2013. szept. 21. 18:26
 19/32 anonim ***** válasza:
néztél már ki JÓL?
2013. szept. 21. 18:29
 20/32 A kérdező kommentje:

jól nézzek ki ha az írásom nem is ezt mutatja :(

meg okos is vagyok és lehet túl igényes és ez lehet a baj szerintem :(((

2013. szept. 21. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!