Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki gondolja komolynak ezt a Társkereső oldalakat?
Véleményeket kérek!
Figyelt kérdés
kinek sikerült már onnan valami?
Mért van az hogy napokig hetekig kell beszélgetnem valakivel amíg randira el hívhatom,és van olyan aki nem is akar :( ?!
jó képű,jó szituált fiú vagyok és nem értem mért nem találok senkit!
mindegy kaptam jó válaszokat és 100 köszönet aki a kérdést nézte :)
2013. szept. 21. 18:48
23/32 anonim válasza:
fu, tényleg jól nézel ki!
Akkor lehet, hogy nagyon elzárt helyen laksz, mert én tutira állitom neked, hogyha mondjuk pesten beállnál és odamennél egy töled 1-2 kategoriával csunyább lányhoz, akkor az igen könnyen felszedetné magát veled! Vagy ha nem, akkor 3 kategoriával lentebb mész magadhoz képest!
Megáll az ész!
2013. szept. 21. 18:53
24/32 anonim válasza:
Hát férfiszemmel nézve nem vagy ronda, viszont a nők a férfiak 20%-át tartják jóképűnek.
2013. szept. 21. 18:56
25/32 anonim válasza:
Én nagyon régen csak azért regisztráltam 1-re, mert mindig behozta azt az oldalt. Regelés után már nem, aztán pár hónappal később raktam fel képet. Még 1x később ránéztem és láttam, h vki írt nekem, visszaírtam, mentünk msn-re és másnap már találkoztunk is. Nem kelett 2 hét és együtt voltunk. Sose hittem a társkeresőkben, még ma sem tartom jónak, pedig ma van a 6 éves évfordulónk barátnőmmel :)
2013. szept. 22. 14:07
26/32 anonim válasza:
Nem rontod el sehol, a társkeresők tele vannak frusztrált nőkkel, férfiakkal. Mondj le róla, mert csak ártani fogsz az önbizalmadnak és tul sok értékes időt is elfecserelsz ezzel az életedből. Akkor inkább utcán ismerkedj.
2013. szept. 22. 17:58
27/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a meglátásotokat! :)
2013. szept. 23. 19:44
28/32 anonim válasza:
sztem tök mindegy, hogy most hol ismerkedsz, ha a neten SE megy, akkor az utcán még nehezebb lesz. Még az éjszakai ismerkedés talán könnyebben menne neked, mert ott csak jó külső kell meg egy kis határozottság. Ugy értem nem megijedni attól, hogy nagyon gyorsan haladni a csajjal buliban. Mondjuk pár percen belül lesmárolni, amikor odamész. Persze ezekre rá kell érezni. De hidd el, hogy ha nem néznél ki jol és csinálnád a dolgokat buliba, akkor se mennének haza veled a nők, mert nem nézel ki jol. Ha viszont jol nézel ki, akkor azért sokkal jobban adják magukat.
2013. szept. 23. 19:47
29/32 anonim válasza:
ja és még azt szeretném kérdezni, hogy te nagyon megküszködtél azért, hogy igy nézz ki? Ugy értem kellett éveket fegyelmezett testépitéssel töltened? Vagy iylesmik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!