Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki gondolja komolynak ezt a Társkereső oldalakat? Véleményeket kérek!
Figyelt kérdés
kinek sikerült már onnan valami?
Mért van az hogy napokig hetekig kell beszélgetnem valakivel amíg randira el hívhatom,és van olyan aki nem is akar :( ?!
jó képű,jó szituált fiú vagyok és nem értem mért nem találok senkit!
hol rontom el?!ki hogy szokta csinálni?
mert lehet én vagyok a béna! :(
2013. szept. 21. 17:13
31/32 anonim válasza:
Nekem már jött össze barátnő társkereső oldalról, ennek ellenére azt mondom, hogy nem éri meg a fáradságot. Igazából nehezebb társkeresőn ismerkedni, mint egy akármilyen társaságban. Nagyon kényelmesnek tűnik, de egy idő után iszonyú frusztráló.
32/32 anonim válasza:
Frusztralo? Tudod mi a frusztralo? Lejarni bulizni aztan ott ismerkedni. Foleg h ott is csekely a sikerrata. Nyilvan ha jol nezel ki es vannak ismeroseid akkor a csajoknal hamar szamitasba fog jonni mint ppénisz. De nem mindenki ilyen szerencses es nekik sajnod nincs mas valaszasuk minthogy kukazzák a noket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!