Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapott valaki (törölt felhaszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapott valaki (törölt felhasználótól) orosz lányoktól levelet társkereső oldalon?

Figyelt kérdés

Kb. Két hete írt egy orosz csaj azzal a dumával, hogy van egy magyar őse és oroszországban egy kisvárosban él az isten háta mögött és nem talál pasit. Gondolta megpróbálja egy magyar társkereső oldalon.

Gondoltam, hogy sántít dekét hete naponta levelezünk angolul...minden nap küld fotót magáról és olyanokat mond, hogy én vagyok a napsugár az életében:)

Viszont egy hete minden nap el akar jönni hozzám budapestre...csak ugye nincs pénze, mert a szüleit segíti. Na persze. Gondoltam, hogy kamu, de annyira szép...minden nap várom az újabb képeket.

Na de ma egymásik orosz. Lány is írt! Ez valami új divat a lehúzásban?

Válaszoltam neki...:)

Na valakinek van ilyen tapasztalata?

2013. szept. 24. 21:36
1 2 3 4
 11/31 Isti19810327 válasza:
én már rengeteget kerestem email címmel és a vk-n is de semmi.
2014. ápr. 30. 21:43
 12/31 anonim válasza:

Sziasztok

Én most negyedik hónapja levelezek egy Nati Petrina nevű orosz szépséggel. Az első perctől kezdve tudom hogy kamu, de kíváncsi vagyok, hogy hogy csinálja.

Most épp ott tartunk, hogy mindenképpen szeretne eljönni hozzám.

Ebben az a furcsa, hogy egy hónapja voltam Oroszországban üzleti úton, simán tudtunk volna találkozni, persze akkor nem akart.

Tekintve, hogy én beszélek oroszul, írtam neki, hogy küldje el a számát, és beszéljünk, de ez elől is mindig kitért.

Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki, hogy akar lenyúlni. Ha kiderül, ígérem beszámolok....

2014. jún. 1. 10:08
 13/31 gabarkangyal válasza:

Velem már kettővel is megtörtént.

Ezekről az emailcimekrol jöttek: helgaflowers@gmail.com és horvatmanuella@gmail.com. Orosz lányoknak adják ki magukat. Ugy buktak le hogy két különböző email cimemre ugyanaz a levél jött egy az egyben, Ime az első levelük amit küldtek:

Szia!!!

Remélem, neked is nagyon jó. Hogy vagy?

Örültem, hogy a levelet.

Azt akarom mondani magamról többet. Én egy átlagos orosz lány.

Nehéz nekem, hogy írjak nektek, mert én még soha nem múlik, nem felelt meg a külföldi férfiak.

Így van az izgalom és zavaros a szavak és gondolatok a fejemben. De én most megpróbálom röviden elmondani magamról.

Én nem várom el, hogy válaszolj nekem, és amikor megláttam a levelet, hogy nekem, mint egy áramütés a szív.

És most ül a számítógép, és nem tudom, mit írjak neked =)

És így, a nevem Anna. Én 28 éves. Az én születésnapom március 3.

Saját magasság - 168 cm. Súlyom - 54 kg. Azt hiszem, a normális konfiguráció.

Próbálom nézni az alakom. És Szabadidőmben sportol.

A szemem zöld, és világos hajszín. Ez látható a képeim.

Élek Oroszországban, Szentpéterváron. Szeretem a várost. Nagyon tiszta és szép.

Az iskolában tanított német. Azért választottam ezt a nyelvet, mert az a tény, hogy úgy tűnt, még vonzóbbá.

Egyszer, amikor mentem az egyetemre, én továbbra is tanulni a nyelvet.

Tanultam magyar nyelv speciális kurzusokat.

Most már tudok beszélni németül. Ez csak a nyelvtan van egy kicsit rosszabb.

Remélem, hogy miután beszélt veled minden változás.

Szeretek főzni, azt mondhatjuk, hogy ez a hobbim. A liszt én inkább az orosz konyha.

Egyedül vagyok, és soha nem ment férjhez. Egyedül élek. Nincsenek gyerekek. Azt szeretném, hogy egy gyerek.

És talán még néhány gyerek. Úgy gondolom, hogy a gyermekek öröm!

Van egy nyugodt természet.

Igyekszem élvezni minden pillanatát az életem, és legyőzni mosollyal minden nehézség az én magányos élet.

Küldök néhány képet neked dicsért meg.

Remélem tetszett a képeim. Nagyszerű lenne, ha én, mint én.

Nagyon szeretném, hogy válaszolj nekem a lehető leghamarabb. Várok, és én örülök, hogy a választ tőled.

Kíváncsi lennék, ha minél többet beszélsz magadról, a városban, mit csinál, és amit szeretsz!

Én befejezem a levelem, abban a reményben, hogy a választ.

Ne felejtsd el, hogy küldje el nekem a képeket.

Az új barátom Anna!

Szóval igy kezdődik. Rajta vannak a magiclove.hu és a cupydo.hu oldalakon.

Nickname: Anna, Annoka, Marianna, mindannyian Budapestre registrálva.

Remélem hasznos lesz mindazok számára, akiknak csak ilyenre futja!

2014. okt. 23. 19:56
 14/31 gabarkangyal válasza:

sziasztok,

még hozzátenném hogy egyébként ezeken a társkereső oldalakon könnyen lebuktathatók:

1. nem írnak kommentet, csak azt amit a rendszer regisztráláskor követel, de akkor is csak a legszükségesebbeket,

2. ha van lehetőség csevegésre kérdezz bármit, de ne add meg az email cimed - ha válaszol és google translatoros, akkor kerüld

3. szinte mindig 1 képet tesznek fel, nem feltétel hogy a lány nagyon csinos legyen,

4. előfordulhat a felülirtakkal egyetemben hogy a képen vmilyen felirat látható, reklámszöveg stb. kicsiben,

5. szinte 90%-ban Budapest van megadva lakóhelynek,

6. a rövid jellemző mellett alacsony képzés, vagy közép, de alacsony jövedelem,

Ha ezekre figyelsz szinte lebuktathatók.

Amennyiben ilyenekre lelsz, jelezd a szolgáltatónál...

Segitve a naivakat!

2014. okt. 23. 20:26
 15/31 gabarkangyal válasza:

sziasztok

a google ügyes.

kaptál képeket kétes nőktől, nem tudod igaz e?

[link]

a lementet képet az emailbol olvasd be ide és a google megtalálja az igazi személyt.

2014. okt. 23. 20:52
 16/31 mrpicidon válasza:
helgaflowers@gmail.com címről velem is levelezett :D szintén előadta magát, meg hogy neki pénz kell:D annyi különbséggel, hogy nekem azt írta dolgozik, és hogy neki útlevélre meg vízumra kell a pénz. :D kedves voltam, anya nyelvén leírtam, hogy a temetésére majd utal neki a Jó Isten, szóval arra várhat, hogy pénzt küldjek neki :D több e-mail címet használhatnak, meg a társkereső oldalakon több profillal vannak fent..
2014. nov. 5. 12:57
 17/31 anonim válasza:

a likkermisss@gmail.com címről is ír Anna, hogy pusztulna el :D

én naív hülye 2 hétig leveleztem vele, mire rátért a pénzküldésre, mert nincs pénz a vízumra, útlevélre :D

eddig is gyanús volt a dolog, de elolvasva az itteni hozzászólásokat, már minden világos :)

legalább ez a tapasztalat is megvan.

2014. nov. 19. 22:27
 18/31 anonim válasza:

en is kaptam hasonlo levelet. Svetlana Kuzyaeva- tol

Kazan ban lakik.

Eloszor meg visszairtam neki, de rogton rajottem mikor elkezdett szerelmet vallani, hogy csalas.

Azt irja hogy van penze, es h jonni akar hozzam, megy rendezni a vizumot stb..bla bla bla...

Csalas az osszes ilyen...

2015. dec. 10. 17:35
 19/31 sebastianm válasza:

En is kaptam - Erdelybe elek - Svetlana Kuzyaeva tol, Oroszorszagi Kazanbol, egy e-mailt hogy keress ferfit nallunk mert mi tisztelyuk a noket es az orosz ferfiak nem.

Irtam angolul rollam es o habar mondta hogy ismeri az angol nyelvet a Google Translate progamot hasznalva mind romanul irt nekem es olan kerdeseket tett nekem amelykre mar valszoltam. Innen derult ki hogy csalas. Akkor vigyazzatok a 29 eves Svetlana Kuzyaeva tol Kazanbol.

2016. jan. 10. 16:07
 20/31 Ffeco70 válasza:

Sziasztok!

Rám talált egy elég helyes orosz lány egy társkereső oldalon. Küldött képeket, leveleket. Gyanús lett, hogy törölte magát az oldalról. Gmail-os cím ellenőrizve, az smtp szerver Kaliforniába van. Viszont közvetlen, a google képkeresője sem talált rá másra. Hogyan lehet leellenőrizni, hogy átverés, vagy sem? Tud valaki segíteni ebben?

2016. febr. 12. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!