Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapott valaki (törölt felhasználótól) orosz lányoktól levelet társkereső oldalon?
Kb. Két hete írt egy orosz csaj azzal a dumával, hogy van egy magyar őse és oroszországban egy kisvárosban él az isten háta mögött és nem talál pasit. Gondolta megpróbálja egy magyar társkereső oldalon.
Gondoltam, hogy sántít dekét hete naponta levelezünk angolul...minden nap küld fotót magáról és olyanokat mond, hogy én vagyok a napsugár az életében:)
Viszont egy hete minden nap el akar jönni hozzám budapestre...csak ugye nincs pénze, mert a szüleit segíti. Na persze. Gondoltam, hogy kamu, de annyira szép...minden nap várom az újabb képeket.
Na de ma egymásik orosz. Lány is írt! Ez valami új divat a lehúzásban?
Válaszoltam neki...:)
Na valakinek van ilyen tapasztalata?
Igen a randivonalról Tatjana vagy mi a neve
Azóta minden nap azt írja, hogy miért nem válaszolok
Én is kapok leveleket!
Victoria Kazanból és Albina Voronezhből!
Természetesen mind2 gyönyörű!!!! De háááát ne mááá!
A kazan Viki mindenkit megtalál,úgy látszik.szép fekete hajú
kazani lány, álitása szerint.ne dőlj be neki.!!!!!!!!!!
Albina velem is levelezik:D Te meddig jutottál vele? Hozzám el akar jönni, de pénzről még nem esett szó.
Tudom, hogy átverés, mert tavaly is volt egy hasonló eset, akkor lebuktattam az illetőt, mert kis nyomozás után a VK-n rájöttem, kinek a képeit küldözgeti. Victoria is kamu volt, akinek állítólag Tatabányán élt a nagyanyja, de amikor a nevét kérdeztem, azt írta, hogy nem a nagyanyjáról akar levelezni:) Albinával játszok egy kicsit. De szerintem egy pasival levelezünk:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!