Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapott valaki (törölt felhaszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapott valaki (törölt felhasználótól) orosz lányoktól levelet társkereső oldalon?

Figyelt kérdés

Kb. Két hete írt egy orosz csaj azzal a dumával, hogy van egy magyar őse és oroszországban egy kisvárosban él az isten háta mögött és nem talál pasit. Gondolta megpróbálja egy magyar társkereső oldalon.

Gondoltam, hogy sántít dekét hete naponta levelezünk angolul...minden nap küld fotót magáról és olyanokat mond, hogy én vagyok a napsugár az életében:)

Viszont egy hete minden nap el akar jönni hozzám budapestre...csak ugye nincs pénze, mert a szüleit segíti. Na persze. Gondoltam, hogy kamu, de annyira szép...minden nap várom az újabb képeket.

Na de ma egymásik orosz. Lány is írt! Ez valami új divat a lehúzásban?

Válaszoltam neki...:)

Na valakinek van ilyen tapasztalata?

2013. szept. 24. 21:36
1 2 3 4
 21/31 sgt001 válasza:

2016

nasztazia kazanból.

valaki van aki esetleg kap tőle leveleleket?

2016. máj. 28. 13:04
 22/31 anonim válasza:
Hali! Esetleg találkozott valaki mostanában a randivonalról Alexandra felhasználónév alatt Alexandra Chernob nevű orosz lánnyal? Tapasztalat?
2017. máj. 18. 01:03
 23/31 Péter551020 válasza:
Bögyös-faros Anasztázia az oroszországi Tyumenből? Itt is nagy zsiványság készülődik.
2017. szept. 26. 22:54
 24/31 Jana2014 válasza:
Szvetlána Medvedevobol! Ma küldtem el melegebb éghajlatra három hét után! Ő volt a harmadik
2018. jún. 15. 18:09
 25/31 Deathno válasza:
Én egy hete levelezek egy orosz csajjal, ő is el akar jönni hozzám, de addig nem míg jobban meg nem ismer, ő sem volt férjnél, nincs gyereke. Dolgozik és mindig félre tud rakni egy kis pénzt, mert szüleivel él.(képein is látszik, hogy van pénze) Kérdéseimre is szokott válaszolni. Valószínűleg kamu, de amig nem kezd pénzért kuncsorogni levelezek vele.
2018. nov. 9. 20:28
 26/31 GTX Geforce22 válasza:

Én eddig 2 orosz bigével leveleztem és egyből tudtam hogy kamu xD

Korotkova Alla

Ekaterina Katya

2018. nov. 24. 16:48
 27/31 Sliders válasza:

Én is szinte már csak orosz nőkbe botlok bele. Viszont egyre tökéletesebben építik fel magukat. Az adatlapon van hogy már teljesen jó magyarsággal írnak pár sor bemutatkozó szöveget.

Már nem mindegyik ír vissza azonnal ahogy régebben. Van hogy várnak, váratnak. Van aki rejtett képpel kezd és csak megnézi az adatlapod esetleg küld egy tesztet.

Ami mégis gyanússá teszi őket:

- Az első levélben nem válaszol a feltett kérdéseidre, csak körbeírja, hogy nagyon szuper, hogy rád talált és azonnal megadja a mail címét.

- Az első levél már jóval magyartalanabb.

- A kép feltűnően csinos nőt ábrázol akinek nem lenne gond helyben is valami pénzeszsákot elkapni. Bár már itt is van haladás. Mert próbálnak olyan nőkről képet küldeni akik egyre hétköznapibbak és természetesebb szépségek.

Jellemzően az ilyen nők annyi levelet kapnának, hogy idejük sem lenne azonnal válaszolgatni, ez is gyanússá teszi őket.

De hogy kit mivel húznak le az rejtély... én sohasem írtam ezután nekik.

2019. máj. 29. 09:13
 28/31 kis_naiv válasza:
Én is megkaptam Svetlánát Medveevőből, tündéri kis csaj 31 éves, sok fotót küldött. Még nem kért semmit, szerintem most vagyok puhítás alatt. Sajnos nincs otthon laptopja, csak a cégest használhatja (vasárnap este is írt???, biztos túlórázott). Remélem még sok szép fotót küld, meg a google fordítós levelei is sok örömöt szereznek. Most meglátjuk, irtam neki oroszul...
2019. jún. 26. 20:24
 29/31 kis_naiv válasza:

Vigyázat, már az amcsik is támadnak! Most kaptam levelet egy LIEUTENANT GENERAL GINA M. GROSSO nevű tábornoktól (hölgy) . Szép fotókkal mellékelve, (ggina_mlxn@aol.com) címről, sajnos nem tudunk skypolni mert a táborban neki az tilos (már röhögök), kíváncsi vagyok mikor esik fogságba, és pénzt kell küldenem a kiszabadítása érdekében.

" jelenleg az Egyesült Államokkal és az Egyesült Nemzetek Biztonsági Társaságával közösen dolgozom a globális terrorizmus elleni küzdelemben és az iszlám államok terrorista tevékenységében. csoport a Közel-Keleten, katonai műveletet folytatunk Irakban és Szíriában, hogy felgyorsítsuk a támadást, és megállítsuk az iszlám állam militánsának globális terjeszkedését és terrortámadását. Bárcsak telefonon beszélhetnénk, sajnos pillanatnyilag nem kapunk esélyt arra, hogy telefonon beszéljünk, mert nem engedélyezhetjük a telefonhívást. A telefonos kommunikáció, a videó, a kamera használata korlátozott a katonai táborban a biztonság és a szabotázs érdekében. E-mailben tovább folytatjuk a kommunikációt, amíg hamarosan az Egyesült Nemzetek biztonsági csoportjával meg nem kötem."

Lehet hogy én írok neki hogy küldjön pénz mert nem tudom kifizetni a villanyszámlámat (hihi)

2019. júl. 24. 06:51
 30/31 pepito84 válasza:
Sziasztok!Bár már régen,nem írtak ide,én most megteszem!Én is megismerkedtem egy orosz lánnyal a neten!De ami képeket küldött,nekem kamunak tünik!Ha feltöltök ide képeket,nem nézne utána valaki,aki ügyesebb a képkeresésbe,hogy nem e,találkozott ezekkel a képekkel a neten!Mindenki válaszát előre köszönöm!
2019. aug. 22. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!