Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nagyon adnak esélyt az emberek egy hallássérült embernek? Részlet lentebb
Nem biztos, hogy a "mássággal" van baja valakinek. Hanem aki most azt írja semmi különöset nem lát például egy hallássérült emberben, az is bizonyos fokon attól tartana kényelmetlen helyzetek adódhatnak a kommunikációtokban. Egy átlagos ember aki nem került bármilyen kapcsolatba "mássággal" rendelkező emberekkel, valameddig elkerülhetetlenül tartani fog attól, hogy valamivel megbánthat. Ha megnéznek nem azért van mert lenéznek, hanem mert nem értik mi az ami veled történt.
Jó esélyed olyanokkal lehet akik már találkoztak hallássérült emberekkel. Illetve egy kicsit csalhatsz, most csak így hirtelen átgondolva, ha nem azt mondod valakinek, "hallássérült" hanem csak annyit mondasz először "műtötték a fülem". Ezt talán egy "laikus" is felfogja. Viszont aki ennyit nem ért meg azt jobb is ha nem ismered meg. :D
ne aggódj, van annyi jó indulat és önutálat is bennem, hogy ne tegyek "kárt" senkiben sem és nem is tervezem, hogy bárkinek is fájjon...sőt, mindeddig a magam irányában sikerült jó érzéseket hátrahagynom valahány emberben, akiktől ilyenformán tanultam
nehogy azt hidd, hogy valaha akárkinek is barátságot vagy kapcsolatot hazudtam volna, mély szavakkal és ígéretekkel hadonászva, nem vezettem meg egy lányt sem, igazi barátokra pedig nem is tettem szert, mert nem is találom magam érettnek rá, akinek pedig én nem kellettem, arra nem erőltettem rá magam
akiket "dobtam", azoktól csak szépen, csendben, lassan eltávolodtam, mikor már nem is érezték, hogy jelen lennék az életükben
úgyhogy hidd el, ártatlan vagyok :)
mellesleg, igen kicsi az esély, hogy veled vagy akár a kérdezővel valaha is összefussak :D
Egy normális gondolkodású ember számára nem számíthat, hogy valaki hallássérült-e vagy sem.
Ha a megfelelő férfival futsz össze, akkor fel sem fog merülni, hogy ez zavarja-e vagy sem, mert a szeretet, a szerelem elfedi a szeretett személy minden hibáját.
Nálam legalábbis így működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!