Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennél egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél egy kapcsolatba "egészségesként" egy hallássérült sráccal?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 21:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Persze
2013. jan. 21. 21:02
 2/19 anonim ***** válasza:
Mondhatni, "vakon" beleszeretnék(:
2013. jan. 21. 21:03
 3/19 anonim ***** válasza:

persze, ha minden más tulajdonsága megnyerő, tetszik, szimpatikus....miért ne?

megtanulnék a kedvéért jelelni is, ha kell :)

2013. jan. 21. 21:04
 4/19 anonim ***** válasza:
mennyire hallássérült, mert az sem mind1.
2013. jan. 21. 21:05
 5/19 anonim ***** válasza:

miért kizáró ok ha hallássérült?

Ő nem ember? Vagy szellemileg visszamaradott? Ugyanolyan értékes ember, mint bárki más. És legyél már annyira talpraesett, és ne más döntsön az érzelmeidről. MErt úgy érzem a kérdést nem magadnak, hanem másnak tetted fel.

De látom zavar, hogy hallássérült, ha nem zavarna, akkor nem ttennél fel ilyen kérdést. Sok hallássérültet ismerek, van nagyotthalló és teljes mértékben süket. De ez a kis probléma nem zárja ki azt, hogy egészséges emberrel járjon. Amúgy ők nem betegek.

2013. jan. 21. 21:07
 6/19 anonim ***** válasza:
Már írtam egy hasonló kérdésnél, hogy vak lánnyal is összejönnék, ha megvan a közös hullámhossz és tényleg olyan, akivel eltudnám képzelni a jövőm. Így a hallássérültség se akadály, ha megvannak ezek a dolgok.
2013. jan. 21. 21:08
 7/19 anonim ***** válasza:

Láttam egy ilyen filmet... bár fordítva van, mert a lány a süket. Kicsit gagyi a történet, de nézhető :)

Hallgass a szívedre a címe

[link]

8/19 Bino ***** válasza:

Ha jelen van a kölcsönös szimpátia, akkor persze :)

Én is megtanulnám a jelnyelvet.

9/19 anonim ***** válasza:

ma 21:05

szerintem meg teljesen mindegy!!!

10/19 anonim ***** válasza:
gondolom a tapasztalataid nem tükrözik a válaszok, ha rólad van szó, meg kellene nézni ezt a gyakorlatban, mivel jár egy kapcsolatban, így próba nélkül nem tudom, h tolerálnám-e vagy sem
2013. jan. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!