Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy kapcsolatba "egészségesként" egy hallássérült sráccal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 21:01
11/19 anonim válasza:
a jelnyelv nem nagy nehézség :)
Úgyhogy csak hajrá kérdező!
12/19 anonim válasza:
ma 21:09
ismerek egy párt, a nő jól hal, a férj nem. Süket asszem. Két egészséges gyermekük született. Nos akkor mi az akadály?
14/19 anonim válasza:
Örülök hogy ennyien lányok azt mondják hogy igen és hogy nem ez számít, bár én "optikailag" küzdöm kihívásokkal és a nőket lányokat nem is zavarja bár az ismerkedés első lépését ugye nem tudom megtenni, de volt hgoy a kedves ányós jelölt vadította el a lányát hogy én sosem fogok autótvezetni. Nem azt valóban nem viszont mindig is lesz kutyám :D És tetszik hogy van olyan aki még a jelnyelvet is megtanulná.
15/19 poiu válasza:
Igen (mondjuk lánnyal, mert én fiú vagyok:-).Ha van szerelem, akkor ez inkább különlegessé teszi a kapcsolatot.
16/19 anonim válasza:
A lányok még a minden szempontból egészséges fiúkat is visszautasítják, nemhogy a sérülteket.
17/19 anonim válasza:
kérdező eltűnt, de megjelent a GYK egyik keserű lúzere
remélem, nem fogsz itt nyavalyogni, hogy nem találsz párt, nem erről szól a kérdés
18/19 anonim válasza:
Selejtes árut én is visszadobnék
19/19 anonim válasza:
Vajon miért gondolják sokan azt, hogy a kérdésfelvető csakis siket lehet, és a jelnyelv is mindenképpen lételeme? Ennyire erős a sztereotípia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!