Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy hallássérült fiúval?
Szia..:) szerintem ezzel semmi baj nincsen...ne engedjétek hogy a szülők,ellene legyen a kapcsolatotoknak..milyen szulo az ilyen???aki nem örül a fia boldogságának???
hogy össze jönnék-e ilyen fiuval...nem tudom a választ...ha vannak érzések igen...nem számitana akkor semmi és senki...
először is elkéne járnia beszédterápiára szülők ide vagy oda, az illatos út közelében van is egy hallássérültek számára levő suli ahool mindent megtanítanak nekik. Kettő idővel minden helyrejön vannak klubok hallássérülteknek ahol mindent ingyen megtanítanak és idővel tökéletesen érteni fogjátok egymást a szülőkkel ne törődjetek, csak félnek de ha kitartó vagy elismerik, hogy jó választása vagy a fiúknak.
Nehogy már a szülők mondják meg, hogy a gyerek kit szerethet. Megyünk a sötét középkor felé megint?
Elkezdted tanulni a jelnyelvet csak azért, hogy beszélni tudj vele. Ez nekik nem ér semmit?
Egyébként egy hasonló történet eseményeit fordítom, csak ott a srác hall, a lány meg nem.
Köszönöm mindenkinek az együttérző válaszát (:
Az a baj, hogy ezzel, hogy elkezdett beszédterápiára járni miattam a srác, felbőszítette az anyját. Mert, hogy eddig neki jó volt jelekkel is, erre megismert egy halló lányt és azonnal beszédterápiára akar járni. És ezért most nagyon utál az anyukája. :( De én nem adom fel. Ma is találkoztunk, és annyira jó volt vele, és egy jóéjt csókkal köszönt el, és mikor elment úgy éreztem mintha valami leszakadna rólam. Elhagynám a fél lábam, vagy a fél kezem. És amikor vele vagyok sokkal boldogabb vagyok és felszabadultabb, még ha nehézkesen is értjük meg egymást. Am a jelelést, nem miatta kezdtem el tanulni, hanem már előtte elkezdtem tanulni mert érdekelt. De mikor elősször megismerkedtem még csak 2 órán vettem részt, azóta már 5 órán voltam, és egy kis segítséggel már egész jól megy, bár nem folyékonyan. Kitartó leszek, és nem hagyom a szüleinek, hogy közénk álljon. És mikor erről beszéltem neki, ő is azt mondta, hogy ő lenne az utolsó személy aki széttudna választani minket. Hogy szereti az anyukáját, tiszteli és becsüli, amiért a történtek ellenére tisztességesen feltudta őt nevelni, de a boldogsága útjába nem állhat. Legalábbis én ezt fordítottam le, abból amit mondott (: És csak ez számít nem?
soksikert! és örülök hogy téged érdekel a jelnyelvet, én hallássérült vagyok :) 16/L
irjuk üzibe? :)
A kérdésre a válasz: Igen. Én magam is hallássérült vagyok, tehát így jobban meg tudnánk érteni egymást.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!