Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

egy olyannal mint én

szval én:14 éves vagyok 165 cm és 50 kg,hosszú barna haj barna szem nem szoktam a hajam vasalni,kedves aranyos szerethető vagyok,szeretek olvasni,nem szoktam inni cigizni és bulizni.aki szeretne privit is irhat.kort és nemet is irjatok lécci és idióta válaszoktól kiméljetek meg.

2012. febr. 11. 17:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
rossz tulajdonságokat nem kell írni :D így énis adonisz vagyok
2012. febr. 11. 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Apróbetűs rész?
2012. febr. 11. 17:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
am meg kamu vagy, régebben te raktál föl egy kisebbségiről egy képet, hogy "hogy nézel ki?"
2012. febr. 11. 17:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Okosnak biztos nem vagy okos,mert akkor tudhatnád,hogy a gyakori kérdések nem társkereső rovat..Ide nem kell jönni hirdetni,mert jelentve lesz,és úgyis törlik a kérdésedet..
2012. febr. 11. 17:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Attól, hogy 165cm és 50kg vagy, még lehet olyan súlyeloszlásod, hogy vetekedsz egy túlgiccsezett felkiáltójellel. Szóval ezek az adatok nem érnek semmit. Hogy milyen természetűnek tartod magad, az sem túl releváns infó. Az, hogy 14 éves vagy, nálam már kizár, DE szimpatizálok azzal, hogy nem cseszed szét a hajad csak azért, mert más csajok ezt teszik. Inni és bulizni lehet majd mértékkel, mikor benne leszel a korban, a cigit viszont tényleg jobb, ha kerülöd.
 6/14 anonim ***** válasza:
ez nem társkereső, b*szdmeg... -.-
 7/14 A kérdező kommentje:
nem én raktam fel azt a képet
2012. febr. 11. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:

akkor csak nagyon hasonló, de az is lívia+szám volt...

képet meg ha már társkeresel rakhatnál föl...

2012. febr. 11. 17:30
 9/14 A kérdező kommentje:
nem társat keresek csak kiváncsi vok a hadonló korú srácok véleményére
2012. febr. 11. 17:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiváló. Ha idősebb lennél pár évvel, akkor azt mondanám, hogy kellesz. Imádom a barna haj, barna szem párosítást, és az, hogy természetesen hagyod, az pluszpont. Nem szoktál cigizni-bulizini és szeretsz olvasni, ezek megint pluszpontok!
2012. febr. 11. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!