Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Csinos, nőiesen öltözködik, magassarkút is hord, az alakja is szép, mindig mosolyog, viszont az arca kicsit csúnyácska. Előre is köszi a válaszokat. :)
2011. nov. 10. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
en siman ha jofej:)
2011. nov. 10. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:

bocsánat hogy ezt mondom, de az arc a legfontosabb. persze biztos van akinek bejössz, sőt lehet hogy egy aranyos kislány vagy.

esetleg jöhet egy kép ha gondolod, es kinyilvanitom a velemenyem. heves megyéből vagyok, csak h ne aggodj h hatha ismernelek :D

2011. nov. 10. 15:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok ilyen :) csak kíváncsiságból kérdeztem. Nekem pont az arcom szép, az alakom, öltözködésem kevésbé.
2011. nov. 10. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
én össze jönnék bármiénél mert nem a külső számít hanem a belső azaz hogy milyen a csaj személyisége,viselkedése azaz nálam a külső nem számít hanem a belső tulajdonságok számítanak :)
2011. nov. 10. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
a férfiak többségét nem érdekli, pár menetre biztos jó leszel valakinek.
2011. nov. 10. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos a belső is.
2011. nov. 11. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!