Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire randiznátok egy hallássérült lánnyal/fiúval? (részlet lent)

Figyelt kérdés

Itt ebben az esetben olyan hallássérültekre gondolok, akik hallókészülékkel mindent hallanak, nélküle nem(csak éjszaka és vízben nem kell viselni). Kis 'akcentusuk' van, normál életet élnek, mint mindenki más, csak telefonálni nem szeretnek. Ha pl egy lány nagyon szép és kedves, jófej, aranyos, csak hallássérült, vállalnátok?Írjatok nemet és kort! És kizáró indokokat is, ha esetleg semmiképp nem, vagy az aggályaitokat!

Köszönöm :)

2010. nov. 24. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyáltalán nem jelent gondot :)

de tényleg

17/f

2010. nov. 24. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Sőt. :) Nekem pl. külön jó érzés lenne, hogy a kiszemelt lány valamiben nem átlagos. :)
2010. nov. 24. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
a hallássérült rokonom most ment férjhez, nagyon jófej, laza, és teljes életet él. Egy ismerősén sem láttam soha, hogy zavarná őket, a pasiján sem. Fel a fejjel.
2010. nov. 24. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

bocsi, hogy így belerondítok, de ha hallássérült nem viselheti a készüléket éjjel, akkor reggel hogy kel fel?

mert én nem vagyok az de én ébresztőre, mert a családban én kelek a leghamarabb

2010. nov. 24. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk fényre, vagy mondjuk keltik, vagy a telefon rezeg a párna alatt
2010. nov. 24. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

ja, igaz

de buta vagyok:$ erre nem is gondoltam, mert én korán kelek és akkor még koromsötét van hiába van a függöny is kihúzva

2010. nov. 24. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és nekem nem lenne akadály egy hallássérült fiú. Ha teljesen siket lenne, akkor persze nehezebb lenne a kommunikáció, de ha szeretem, biztos meg tudnám oldani, úgyis szeretném megtanulni a jelelést. :)
2010. nov. 24. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, sőt, ha amúgy megfog benne valami, nem törődnék ilyesmivel. Szóval IGEN randiznék :)

Merre laksz amúgy? :P

16/f

2010. nov. 25. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyaltalan nem sorolhato a nagy problemak kategoriaba. Gondolom erted.

18 f/karpatalja

2010. nov. 29. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron dolgoztam együtt egy fiúval aki még hallókészülékkel sem hallott valami jól, csak egy kicsit.. De attól függetlenül tök jól elvoltunk (igaz hogy csak barátilag, mert nekem van barátom). Tökre "megszerettem", pedig elég nehéz volt beszélgetni, mert nem nagyon értettem én sem amit mond, meg ő se.. Ő egy kicsit nehezen is beszélt, gondolom ez ez miatt volt.. Egyszóval egy jó barátra tettem szert, és meg sem fordult a fejemben hogy más mit gondol, vagy hogy ez miatt nem barátkoznék vele.

Csak ennyivel tudok szolgálni, de szerintem ne aggódj, te is meg fogod találni az igazit :D Te is ugyanolyan ember vagy mint én vagy bárki más ;)

17l

2010. nov. 29. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!