Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a randin vagy bárhol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a randin vagy bárhol kiderülne a kiszemeltről, hogy hallássérült, hogy viszonyulnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Az illető legyen fiú vagy lány, mindegy, szépen beszél, nem jelel, okos, helyes, stb. szóval normális életet tud élni, csak van hallókészüléke. Ti hogy viszonyulnátok ehhez? És miért? írjatok kort és nemet is! :)
2010. márc. 22. 16:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
"Az illető legyen fiú vagy lány, mindegy, szépen beszél, nem jelel, okos, helyes, stb. szóval normális életet tud élni, csak van hallókészüléke."- mi itt a kérdés, nem értem????!!!!
2010. márc. 22. 16:49
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
én lány vagyok.egy lányismerősömnek van évek óta,és én eddig nem is tudtam.szép,okos,egyetemre jár,semmivel se különb mint más.
2010. márc. 22. 16:52
 3/18 A kérdező kommentje:
az hogy hogy viszonyulnátok ehhez? otthagynátok ha megtudtátok, vagy nagyon csalódottak lesztek,becsapva érzitek magatokat, ha az illető nem mondta el még az első randi előtt, vagy egyáltalán nem tartjátok nagy dolognak? (hogy viszonyulnátok ehhez?-ez a kérdésem)
2010. márc. 22. 16:56
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem inkább ne mondja, mint hogy azzal sajnáltassa magát...van egy csaj ismerősöm, aki azzal kezdi, hogy hallás sérült és próbálja úgy előadni, hogy ezért őt sajnálni kell. Amúgy nem látszik a készüléke, valahogy a fülébe van egy pici cucc belerakva. Na, de tényleg ehhez TE hogy viszonyulnál?

Van aki szégyenli, de aki ezzel próbálja magára vonni a figyelmet az szánalmas.

2010. márc. 22. 17:02
 5/18 A kérdező kommentje:
nem sajnáltatásra gondolok(nem arra hogy elmondom nyíltan az elején a másiknak), hanem ha kiderül valahogy, pl kicsit másabb az illető, ny helyett néha n-t mond, 'z' nem olyan zöngés,vagy észreveszitek a készüléket a fülében? és így kiderül, mit szólnátok ehhez?
2010. márc. 22. 17:06
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Látom nem érted, világosabb leszek!Ha a fiú lány normális életet él, csinos, helyes stb akkor kit érdekel, hogy hallókészüléke van? Akinek ez másképp viszonyulás kérdése, az ássa el magát és könyörögjön az égnek, hogy ennél nagyobb csalódás ne érje életében. erre próbáltam célozni... első voltam
2010. márc. 22. 17:08
 7/18 A kérdező kommentje:
csak mert én azt vettem észre, hogy ha kiderül hogy ha az egyik hallássérült, a másik rögtön megszakítja vele a kapcsolatot. és ez kicsit bunkóság szerintem.. több ilyen esetről is tudok.. amúgy én is ilyen elven gondolkodok, mint te, hogy mit számít az? nem nagy dolog.. de sokan nem így gondolják, pár ember szerint 'undorító'.. de hogy miért, azt nem mondják..
2010. márc. 22. 17:12
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen emberekkel ne barátkozz!!!!
2010. márc. 22. 17:18
 9/18 A kérdező kommentje:
nem barátkozok velük, csak hallottam pár hallássérült ismerősömtől, és elbizonytalanít, mert én is hallássérült vagyok.. :/
2010. márc. 22. 17:21
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Ezekkel az emberekkel sajnos nem lehet mit kezdeni! Hiányzik belőlük a megértés, az empátia. Ugye nem akarsz olyannal te sem második randit, akiben ezek nincsenek meg? Megtalálod te is a párod, ne félj!
2010. márc. 22. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!