Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randin vagy bárhol kiderülne a kiszemeltről, hogy hallássérült, hogy viszonyulnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Az illető legyen fiú vagy lány, mindegy, szépen beszél, nem jelel, okos, helyes, stb. szóval normális életet tud élni, csak van hallókészüléke. Ti hogy viszonyulnátok ehhez? És miért? írjatok kort és nemet is! :)2010. márc. 22. 16:46
11/18 anonim válasza:
17:02-es vagyok. Az a csaj pösze akit ismerek. Sokszor nem érteni mit mond.
Amúgy szerintem ezzel semmi sincs... annak mondod el akiben megbízol. Ha pedig ennyire rosszul esik, akkor ne mond el senkinek sem, és nem szólnak le emiatt. Amúgy is mit vársz az emberektől? a mai világban a megértés majdnem nulla...
12/18 anonim válasza:
ny-n, z-vel van bajod? ez semmi, nézz körül, néhányan egy normális magyar mondatot sem tudnak összeállítani, úgy hogy ne legyen benne szavanként 2 hiba.
a kérdésedre a válasz, miért lenne baj? nagyon szolidak a készülékek, és engem nem zavarna, ha emellett intelligens az ember.
13/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nagyon aranyosak vagytok, megnyugodtam most egy kicsit :D remélem mostmár több önbizalmam lesz, nem fogom fel tragédiaként ezt! :) köszi még egyszer!
2010. márc. 22. 19:41
14/18 anonim válasza:
Nem azért szemelek ki valakit, mert nincs semmi testi hibája. Tehát nem zavarna
15/18 anonim válasza:
Ne fogd fel tragediakent semmikepp! Ha nekem a baratnom hallasserult lenne, poenkodnek is rajta valahogy, mint minden mason. Az ilyen kisebb, erezhetoen vicces gunyolodasokbol jol meg lehet ismerni a masikat, mennyire sertodekeny, mennyire van humorerzeke, mennyire erzi magat nyomorultul az miatt, ha valamibol van egy kisebb hatranya. Mert mindenkeppen van. Ha lazan veszi a dolgokat, az jo, kiallta a probat :)
16/18 anonim válasza:
Én tuti,hogy nem hagynám ott ezért!
17/18 anonim válasza:
Húú ez a kérdés nagyon jó, mert én is hallássérült vagyok. :D
18/18 anonim válasza:
ettől nem változik semmi, mert ez nem lényeges dolog, ha nincs hatással semmire. :-)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!