Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! :hogyan viszonyulnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Almaa kérdése:

Lányok! :hogyan viszonyulnátok ehhez?

Figyelt kérdés
elsősorban a lányokat kérdezem de fiuk is véleményezhetnek szóval: mit szólnátok ha egy nagyobbfajta közösségben(pl:középiskola) ahol ujak vagytok, egy idősebb/fiatalabb fiu kezdeményezne?kérlek mind2 eshetőséget írjátok le hogyan reagálnátok?? annyit adok a szituációnak feltételül hogy a fiu nem lehet ronda.tehát egy helyes gyerekkel gondolkozzatok:Dés azt is leírhatnátok nekem hogy hogy képzelitek el egy ilyen összefutunk-beszédbe elegyedünk ismerkedés nyitányát? mi lenne nektek az álom nyitány? XD várom a válaszokat!
2009. aug. 31. 08:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Én nagyon örülnék ha egy fiú odajönne hozzám, tudnám nem egy nyápiccal állok szemben. Én csak az idősebb pasikat szeretem :), de nem célszerű szerintem monológokat gyártani itt, mert ahogy eltervezed az általában nem úgy sül el. ha odamegy hozzád úgyis ő fogja a beszélgetést kezdeményezni, tehát neked csak válaszolgatni kell, néha visszakérdezhetsz. De az tetszene, ha elhívna egy italra suli után :P
2009. aug. 31. 08:11
 2/15 A kérdező kommentje:
hát akkor majd bemásolom a számlákat a következő kérdésembe:D
2009. aug. 31. 08:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom más hogy van vele, de én sosem szerettem volna párt magamnak a suliból. Olyan "házi nyúlra nem lövünk" elv szerűség. Ezzel is számolj, biztos vannak még ilyen lányok. :)

Persze azért hajrá! :D

2009. aug. 31. 08:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszolónak: Szerintem semmi gond, ha egy suliban vagy a barátoddal, ha nem lógsz a nyakán állandóan. Persze ott vannak a pletykák is de azokra meg nem kell figyelni. Bocs az OFFért.
2009. aug. 31. 08:49
 5/15 A kérdező kommentje:
háát majd ejválik^^ remélem a mai lányokat ez már nem zavarja
2009. aug. 31. 08:50
 6/15 A kérdező kommentje:
már ezt a 2. kommentke értem !
2009. aug. 31. 08:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok és héj! Én is mai lány vagyok ám, "csak" 20 éves! :DDD
2009. aug. 31. 09:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is a második válaszolóhoz hasonló "fajta" vagyok.Két éve vagyok gimnazista (hatosztályos) és lett volna esély arra,hogy kapcsolatot szerezzek a sulimból,de ez sok ismerősöm rossz példájára szerintem nem előnyös általában.:) Csak hogy ezt a tábort is erősítsük.:D

15/L (Bocs az offért.)

2009. aug. 31. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én a barátnőmmel egy iskolába járunk sőt már egy osztályba is több mint fél éve vagyunk eggyütt és vannak előnye is meg hártánya is előnye sokat vagytok eggyütt, suli után is eggyütt lehettek, ugyanaggyi orátok van, mogyuk ez pl nálad nem biztos h igaz, de akkor is max csak 45 percet kell várni a másikra és utánna eggyütt lehettek, hátránya nálunk pl a barátaink unnyák ha a másikról beszélgetünk . 14F
2009. aug. 31. 10:25
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

fiatalabbat elhajtanám... :/ nálam ez nem bejövős.

idősebb? beszélgtnénk stb. max jóban lennénk, mert nem akarok senkivel sem összejönni a suliból. :/

bár igaz, én ruhaipari suliba járok! xD kötve hiszem, hogy ott nálam bepróbálkoznak a fiúk, nem vagyok aza divatpitsa style! xD

16/L (10.-es)

2009. aug. 31. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!