Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna ha a fiú vagy lány hallássérült lenne?
Az én pasim süket és teljesen megvagyunk. Az biztos, hogy nehezebb nekik egy normális csajt kifogni, mert a másik fél nem tud jelelni, vagy meg kell tanulnia és hát akkor inkább nem törik miattuk magukat, hanem keresnek egy nem beteg srácot/lányt.
Engem nem zavar, hogy a barátom süket, nagyon jól elvagyunk és még hasznos is, hogy jeleléssel kommunikálhatunk, sok vicces helyzetet teremtett már ez.
Egy csinos, néma csaj teljesen ideális party.
Dugás van, duma nincs...már csak a sör hiányzik.
22:29-es, d*gás és no duma? szerinted benne lenne ebben akárki is? nagyon érzéketlen vagy,mit ne mondjak.. :/
23:57-es, persze, mert te fel szoktál kelni alvás közben, hogy szöget verj a falba.. te is hülye vagy..
16:16-os, először is tanulj meg helyesen írni. másodszor, miért? szerinted ők tehetnek róla hogy így születtek? képzeld én is nagyon szép vagyok állítólag(nem egoból írom) és okos is, jól tanulok,nem vagyok stréber, de jól tanulok.. Jó lenne ha leírnátok hogy miért zavarna ha a randin kiderül a másik iletőről hogy hallássérült, hogy viszonyulnátok hozzá? normális válaszokat szeretnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!