Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan közösség, ami azoknak nyújt segítséget, akik nem képesek partnert találni?
Az oldal ilyen terű kérdéseinek arányából, és egyébként a világban szétnézve is nyilvánvaló, hogy rengeteg embernek teszi tönkre a napjait a magány, társtalanság, és az ebből fakadó egyre erősebb önbizalomhiány, bizonytalanság, öngyűlölet.
Szinte minden ilyen lelki probléma "kezelésére" vannak csoportok (anonim alkoholisták, szerencsejátékfüggők, stb), erre miért nincs semmi?
Nem is ismersz, és azt mered mondani, hogy könnyű életem volt? Hát ki vagy te, kis senkiházi? Eddig higgadtan beszéltem, de azt nem hagyom, hogy velem szórakozz! Hát mit képzelsz, neked mindent lehet? Ez nem az a ring, barátom! Miért nem kellett nekem harcolnom? Miért? Hát miből képzeled, hogy nem kellett, mondjad szépen elfele! Nem engedi a lelketek a csajozást? Ez meg milyen duma? Mert partnert találni olyan lelketlen dolog, valóban!
Mellesleg megnyugodhadsz, értettem a "mondanivalódat", az más kérdés, hogy magadat járatod le a "hejes"írásoddal.
Most már értem akkor ne vedd szívedre. Semmi szándékom ne volt sértegetni senkit. csak az zavart hogy ugy éreztem hogy akinek van csaja az lenézi azt akinek nincs. Jogosan a felmérgelődés mert mindenki magát a jónak tartja.
A rosz élet és a jó közt annyi hogy határoz ki milyen múltban élt. Az én múltam pokoli és nem tudok rajta túltenni. majd egyszer hátha sikerül. Bocsánat ha sértésnek vettél pár dolgot lehet én is túloztam.
Csak sokan mindket nem értenek meg és ugy néznek ránk mind a kivetettekre a kiközösítettekre. Nem mondom mindenkinek nehéz lehet csak sokan azért cikiznek ugye mert a saját problémán drámán problémán nem tud túltenni. mikor 3x jársz az ideg összeroppanás határán 15 évesen akkor megnézném ki mit mond.
Ismétlem elnézést nem akartam senkit se sértegetni, elmondtam ami a gyanúm volt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!