Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs olyan közösség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan közösség, ami azoknak nyújt segítséget, akik nem képesek partnert találni?

Figyelt kérdés

Az oldal ilyen terű kérdéseinek arányából, és egyébként a világban szétnézve is nyilvánvaló, hogy rengeteg embernek teszi tönkre a napjait a magány, társtalanság, és az ebből fakadó egyre erősebb önbizalomhiány, bizonytalanság, öngyűlölet.

Szinte minden ilyen lelki probléma "kezelésére" vannak csoportok (anonim alkoholisták, szerencsejátékfüggők, stb), erre miért nincs semmi?

2013. jún. 25. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
50-es azért az oroszlán meg köztünk van egy komoly különbség: nekünk van öntudatunk, személyiségünk, amiket az összes valaha volt tapasztalatunk formál. Az emberek nem működnek olyan egyszerűen mint az állatok.
2013. jún. 25. 20:23
 52/64 anonim ***** válasza:

ösztön az ösztön. A csajok is így viselkednek. egyszer lenéznek s pengetik az idegeid szálait. ha tévedsz vagy jót és rendest akarod tenni és adni azonnal otthagynak hogy nem vagy alfa hím. De nem számít a tudás az intelligencia a kedvesség a tisztelet. nekik egy oltári nagy állat kell hogy legyen minn röhögni. Aztán nem számít ha a másik kihasználja.

Én pedig elértem valamit az életben technikával tudással előbbre juttam mind az átlagos paraszt mivel faluban élek, s egyből le vagyok nézve. Ha kiöltözöl megszólnak ha nem, akkor is megszólnak ha szerény vagy mindig megszólnak.

Mi is emberek vagyunk nem kell minket férfiatlanítani mind a drogosokat s más semmiházit, mi is emberek vagyunk csak lehet egy kicsivel intelligensebbek olvasottabbak, óvatosabbak meg ilyesmi.

És az ilyen ember még veszélyes is lehet.

2013. jún. 25. 20:45
 53/64 anonim ***** válasza:

Roppant olvasott lehetsz, ha se a vessző fogalmát nem ismered, se a -ba -be / -ban -ben között nem tudsz különbséget tenni.

Mellesleg, ja, "eljön majd a ti időtök, és jobb csajotok lesz, mint nekünk valaha"! Csak vigyázz, nehogy nedves álmod legyen, nem fog örülni anyu :D

2013. jún. 25. 21:47
 54/64 anonim ***** válasza:
És tényleg veszélyes lehet az ilyen ember, pont az ilyenek gajdulnak meg egy szép napon, és soroznak meg egy halom embert egy moziban, vagy iskolában. De bizony ők az élet nagy áldozatai, ők megtehetik, nem?
2013. jún. 25. 21:49
 55/64 anonim ***** válasza:

És bizony, mi tényleg nem fogjuk fel, hogy milyen nyomorúságon kell egyeseknek keresztülmenni, hiszen nekünk tökéletes az életünk, és nekünk nincsenek problémáink! És egy párkapcsolatot is csak megteremteni kell, véletlenül sem kell fenntartani, áldozatokat hozni. Nekünk minden magától jön! Ha jól hallom leszólod a jó fizikumúakat, és feléjük teszed az intelligens embereket: Igazad van, az ember izmosnak születik, viszont az intelligenciát kemény munka árán kell megszerezni! Véletlenül sem fordítva van ám! És egy jó fizikumú ember nem lehet intelligens, művelt, sem pedig érzelmes és gyengéd, hiszen ez már kizárja mindet! Bizony ezek a pozitív tulajdonságok csak rátok jellemzőek, és ez fel is ment titekez az alól, hogy vonzónak kelljen titeket találnia az adott lánynak, hiszen kit érdekel, hogy esetleg ő is szeretne egy olyan férfit, aki tetszik neki, majd ő gyönyörködik a szellemi nagyságotokban, amig persze ő maradjon vékony, legyen igényes, miközben ti sajnáltatjátok magatokat!

Igazatok van, ti vagytok az evolúció csúcsa!

2013. jún. 25. 21:57
 56/64 A kérdező kommentje:

Hallod 86, miért adsz a számba szavakat? Ki a fene nézi le a jó fizikumúakat? Én se vagyok elhanyagolt, és törekszem én is a jobb fizikumra.

Nekem a saját kinézetemmel nincs bajom, és van is elég pozitív visszajelzésem ahhoz, hogy tudjam, nem vagyok egy rossz pasi (amihez egyébként elég sokat kellett változnom az elmúlt pár évben). De ettől még 20 év alatt felépült pszichológiai gátlások ott vannak, és azt nem olyan egyszerű ám legyűrni, mert a viselkedésedben óhatatlanul is megjelennek a bizonytalanságaid. Nem lehet eltitkolni, nem lehet minden helyzetben "eljátszani" a tökéletes határozottságot és önbizalmat. De igazából ezt nem lehet elmagyarázni olyan embernek, akiben nem épültek ki ilyenek. Gondolom téged nem vertek össze 6 és 8 éves korod között szinte minden nap, és nem aláztak meg rendszeresen a kortársaid előtt.

Ez az arrogáns, magas lóról beszélő stílus amit leművelsz, ez végtelenül bicskanyitogató egyébként.

2013. jún. 25. 22:05
 57/64 anonim ***** válasza:
Ezek az utóbbiak nem neked szóltak, hanem a másik válaszadónak, aki elmondása szerint hasonló helyzetben van, és ilyen álláspontot foglalt.
2013. jún. 25. 22:36
 58/64 anonim ***** válasza:

"De ettől még 20 év alatt felépült pszichológiai gátlások ott vannak"

És akkor mi a búbánatos francért nem mész pszichológushoz, ha ezt tudod? Szerinted a pszichológusok mire valók, ha nem a pszichológiai problémák kezelésére?

És nehogymár azt hidd, hogy másoknak nem volt szar gyerekkora. Téged mivel vertek? Engem pálcával... meg vasalózsinórral. Soha nem lehettem elég jó!

De még egyetlen siránkozó kérdést sem írtam ki, hanem szembenéztem a problémáimmal, szakemberhez fordultam és ezzel a kezdő lökéssel kijöttem a szarból!

2013. jún. 25. 22:42
 59/64 anonim ***** válasza:

Úgy ahogy mondod. Az ilyen nagyot minden magától jövő beszédűeknek még a fecnijüket is kivakszolták hogy nehogy rászálljon egy cseszle hogy kárt tegyen benne. Nekik mindent lehetett. Lehet minket túlneveltek mert mi hülyék akik elvileg nem tudunk csajozni mert a lelkünk nem engedi ugye ezt gondoljátok rólunk. Lenéztek minket mi? Mijen fasza életetek van mindenetek megvan semmiért sem kelett harcoljatok kulizzatok nehéz munkával.

A lényeg minket is emberszámba tarthattok mellesleg s mijen bajod van ha nem írtam vesszőt s pontot s nem szerkezettem agyon a mondanivalomat vagy nincs logikád hogy megértsd hogy mit irtam ide. Ennyit rólatok.

Valami káosz esetén bebujtok a postaládába a csajoddal együtt. Enyyit rolatok....................

2013. jún. 25. 22:46
 60/64 anonim ***** válasza:
Nem csak vesszőket nem írtál, hanem totálisan helytelenül írtál, de ne menjünk ebbe bele.
2013. jún. 25. 23:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!