Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan társkeresőt/közösségi oldalt, amiben értelmesebb, igényesebb lányok találhatók?
Figyelt kérdés
Láttam már jópárat, de mindenhol kikent, pózolós, matrózjellemű vagy barbielelkű buta lányok vannak, és ez kissé már unalmas.
Fizetősökre nincs pénzem.
Tudom, személyesen kéne, de nincs rá lehetőségem/nem tudok már megoldást.
Előre szólok, hogy szorítkozzatok a kérdésre, ne tereljük a szót közhelyekkel, főképp nem a netmacsók és sértett lotyók reakciói érdekelnek.
Valamint nem itt akarok ismerkedni, privátokkal kíméljetek.
2013. márc. 1. 15:42
2/3 A kérdező kommentje:
Megnéztem, és az sem tetszett, hasonló volt a felhozatal, csak sznob változatban. De majd megint benézek.
2013. márc. 1. 16:47
3/3 anonim válasza:
A szívküldi jó, saját tapasztalat, onnan volt egy egy éves kapcsolatom, és egy jó barátra is szert tettem. :D Nem reklámozok, tényleg így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!