Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs olyan közösség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan közösség, ami azoknak nyújt segítséget, akik nem képesek partnert találni?

Figyelt kérdés

Az oldal ilyen terű kérdéseinek arányából, és egyébként a világban szétnézve is nyilvánvaló, hogy rengeteg embernek teszi tönkre a napjait a magány, társtalanság, és az ebből fakadó egyre erősebb önbizalomhiány, bizonytalanság, öngyűlölet.

Szinte minden ilyen lelki probléma "kezelésére" vannak csoportok (anonim alkoholisták, szerencsejátékfüggők, stb), erre miért nincs semmi?

2013. jún. 25. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:

Kérdező: hidd el, hogy senki nem születik full önbizalommal, mindenkinek megvan a maga keresztje! Akinek van önbizalma, az tett érte.

Ne másoktól várj segítséget, illetve, ha komoly a gond, akkor fordulj pszichológushoz. Komolyan mondom. Én is jártam, hónapokig, és segített, megadta a kezdő lökést ahhoz, hogy felépítsem önmagamban az önbizalmamat - ma már inkább beképzeltnek tartanak, de leszarom. :P Inkább beképzelt legyek, mint olyan, amilyen voltam.

2013. jún. 25. 12:45
 12/64 A kérdező kommentje:

"Akinek van önbizalma, az tett érte"

Bullshit. Van ilyen is, de az önbizalmunk a korai szocializációnk terméke, később már nagyon nehéz szert tenni rá. Annak van, aki pozitív megerősítéseket kapott az élete korai szakaszában.

2013. jún. 25. 12:47
 13/64 anonim ***** válasza:
A válaszaidból tényleg kitűnik a kiemelkedő intelligenciád...
2013. jún. 25. 12:49
 14/64 A kérdező kommentje:

Meg amúgy az eddigi válaszokból annyira látszik hogy milyennek képzelitek az ilyen embereket. Gondolom egy ilyen szánalmas nyomoronc kocka képe van előttetek, aki egész nap sírdogál a párnába és nincs élete. Fogalmatok sincs, hogy hány olyan ember küszködik ezzel, aki egyébként az élet minden más területén rátermett, de ebben olyan kudarcok érték, amik komoly gátlásokat építettek ki bennük. És persze ettől még próbálkoznak, de a nőkre meg nem elsősorban a megértés jellemző, ha egy pasi nem full önbizalommal áll eléjük.

Nem csak ápolatlan, tunya, unalmas, határozatlan embereknek van gondjuk ezzel. Csak ugye ítélkezni olyan könnyű, ha neked valami jobban megy.

2013. jún. 25. 12:52
 15/64 A kérdező kommentje:
13-as, most némileg indulatból írok, mert felcs*sz ez az ignorancia, amit itt látok
2013. jún. 25. 12:52
 16/64 anonim ***** válasza:

# 12: A saját példámat írtam. Teljesítménykényszerben szocializálódtam, soha nem lehettem elég jó. Szerinted mennyi önbizalmam volt?

21 évesen mély depresszió, pánikrohamok, öngyilkossági kísérletek, volt, hogy hetekig feküdtem az ágyban és csak vécére mentem ki, amúgy a falat bámultam. Én innen jöttem ki... és köszönöm, jól vagyok!

2013. jún. 25. 12:53
 17/64 A kérdező kommentje:
16 akkor neked gratulálok! De látod, neked is szükséged volt segítségre, hogy kimássz ebből.
2013. jún. 25. 12:54
 18/64 anonim ***** válasza:

igenis az izomnak, a testi erönek is kell dominálni mert egy pápaszemes nyámnyila kocka is lehet intelligens mert soakt ovlasott aztán születik neki tüdöbajos gyenge szervezetö gyerkeei mert azokat a géneket viszi tovább. 1-0

A müveltség és az intelligencia nem azonos szó. A kettö között van egy hatalmas külömbség, mert valaki leeht intellgiens mert elolvas egy halom szakkönyvet és meg tudja válaszolni a 40 millios kérdést, de attól csak könyvmoly illetve szakbarbár lesz de nem müvelt.

Müvelt valaki akkor lesz ha érvelni tud és nem csak hangoskodni... 2-0

igenis vesszenek a gyengék...

2013. jún. 25. 12:54
 19/64 A kérdező kommentje:

Prof nem tudom hogy te trollkodsz vagy ennyire hülye vagy.

Nem tűnt fel hogy épp azt igyekszem érzékeltetni, hogy akikről én beszélek, azok általában nem ilyen kis nyomorék kockák?

2013. jún. 25. 12:57
 20/64 anonim ***** válasza:

A nagy francokat. Igazolhatom, hogy annyi a dolgod, hogy abbahagyd a nyavafogást, és összeszedd magad. Én is ilyen helyzetben voltam, és érdekes, mégsem ilyen oldalakon fejeztem ki a világfájdalmam, és vártam, hogy majd mások megoldják helyettem a dolgot.. Magamra koncentráltam, elfogadtam, hogy a járható út a nehezebb út, és már rég túl vagyok rajta..

Nem azért kell kiszelektálnia az ilyen embereket az evolúciónak, mert nincs épp önbizalmuk. Ne az okozatot hibáztatsd, hanem az okot. Azért nincs önbizalmuk még mindig, azért kell lemorzsólódjanak, mert képtelenek megerőltetni magukat a saját érdekükben, és azt hiszik, hogy ha sírnak-rínak, akkor majd valaki megszánja őket, és minden megjavul.

Hát kérlek szépen a nagy francokat! Te döntöd el, hogy így fogod leélni az életed, mert az egyszerűbb, vagy bevállalod, hogy még ma adj magadnak egy nagy pofont, aztán a lendületből egy másikat (ha nincs igaz barát, aki megtegye), és normális embert faragj magadból.

2013. jún. 25. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!