Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs olyan közösség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan közösség, ami azoknak nyújt segítséget, akik nem képesek partnert találni?

Figyelt kérdés

Az oldal ilyen terű kérdéseinek arányából, és egyébként a világban szétnézve is nyilvánvaló, hogy rengeteg embernek teszi tönkre a napjait a magány, társtalanság, és az ebből fakadó egyre erősebb önbizalomhiány, bizonytalanság, öngyűlölet.

Szinte minden ilyen lelki probléma "kezelésére" vannak csoportok (anonim alkoholisták, szerencsejátékfüggők, stb), erre miért nincs semmi?

2013. jún. 25. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
+ ne köszönj el ilyen fellengzően, ha utána 1 perccel írsz is. Nevetséges, akkor inkább ne írj ilyeneket, vagy akkor utána fogd vissza magad.
2013. jún. 25. 13:09
 32/64 A kérdező kommentje:
86% a te válaszoddal nem is volt probléma.
2013. jún. 25. 13:09
 33/64 anonim ***** válasza:

ma 13:08

naná... ma reggel felkeltem megnéztem a naptáramat és rájöttem hogy ma én mindenkit le fogok huzni.

De miért van az, hogy csak te érzed ezt? Mások áltlaában megköszönik a segitséget... tudod amilyen a mosdó...

2013. jún. 25. 13:10
 34/64 A kérdező kommentje:
És te miben is segítettél?
2013. jún. 25. 13:11
 35/64 anonim ***** válasza:
Te, amikor azt írtad "tipikus válasz". Mert szerinted, aki nem nyavalyog a problémáin, meg nem valami közösségtől várja a megoldást, annak bizonyára semmi gondja nincs, a világ nem bánt el vele úgy, mint veled.
2013. jún. 25. 13:12
 36/64 anonim ***** válasza:

ma 13:11

aki segitségért jön ide annak segítek. De aki általánosit provokál vagy bármiképpen megzavarja a békét itt annak minek segíteni? Te mondtad, hogy intelligens müvelt szuperember vagy akkor szerezz magadnak egy itnelligens müvelt szupernöt és máris megnyugodhat a pici lelked.

2013. jún. 25. 13:13
 37/64 anonim ***** válasza:
És amúgy, hogy konkétan a kérdésre adjak választ, azért, mert azzal segítenének a legkevesebbet. Ez pont olyan, mintha azt kérdeznéd, miért nincs közösség, ami a (nem betegségből adódóan) gyenge embereknek segít a fizikai munkában. Pont ezért, mert arra lenne szüksége, hogy magától csinálja meg, és így erősödjön, neked is arra van szükséged, mert ha más teszi meg helyetted, csak látszólag segít. "Give a man a fish, and he can eat for a day. Teach a man how to fish, and he'll never go hungry for the rest of his life"
2013. jún. 25. 13:14
 38/64 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi támadás nem ért, kérdező. Mindössze annyit próbáltunk elmagyarázni, hogy önsajnáltatás helyett emeld fel a seggedet, és tegyél magadért. Én a legjobb barátomnak is ezt mondanám, mert TUDOM, hogy ez segít.

De mégis milyen választ vártál? Hogy jajdeszar neked? Az! Másnak is. De segíteni csak azon lehet, aki segít saját magán. Hidd el, nincs olyan csodarecept, hogy jön egy jótündér, és akkor majd lesz megoldás.

Amiket a kérdésedben írsz (alkoholisták, szerencsejátékfüggők), azok is olyan problémák, amiken csak úgy lehet segíteni, ha az illető tesz érte. Nem lehet olyan alkoholistán segíteni, aki ül otthon, és miközben iszik, az egész világot hibáztatja a problémáiért, de nem akar változtatni a helyzetén (és ebből van több, nem azokból, akik a leszokást választják).

Ha változtatni akarsz, változtass. Ennyi a titok.

2013. jún. 25. 13:15
 39/64 A kérdező kommentje:

"Te, amikor azt írtad "tipikus válasz". Mert szerinted, aki nem nyavalyog a problémáin, meg nem valami közösségtől várja a megoldást, annak bizonyára semmi gondja nincs, a világ nem bánt el vele úgy, mint veled."

Nem mondtam ilyet. Mindössze arra gondoltam, hogy nem véletlen, hogy különféle problémáktól szenvedő embereknek vannak ilyen közösségeik. Mert ha látod, hogy nem vagy egyedül, ha van hol őszintén kibeszélni a dolgokat (mert ez megint csak olyan dolog, amiről az ember az ismerőseivel nem igazán tud nyíltan megbeszélni), és együtt erőt és kitartást tudtok adni egymásnak, az nagy segítség.

2013. jún. 25. 13:15
 40/64 anonim ***** válasza:

"együtt erőt és kitartást tudtok adni egymásnak, az nagy segítség"

Ezt nem cáfolom. De sajnos nem mindig van rá lehetőség. Nem mi csináltuk ilyenre az életet, ne minket hibáztass. Ha nincs kivel, akkor az ember kénytelen egyedül leküzdeni a problémát, kivéve persze, ha inkább belenyugszik..

2013. jún. 25. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!