Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan közösség, ami azoknak nyújt
segítséget, akik nem képesek partnert találni?
Figyelt kérdés
Az oldal ilyen terű kérdéseinek arányából, és egyébként a világban szétnézve is nyilvánvaló, hogy rengeteg embernek teszi tönkre a napjait a magány, társtalanság, és az ebből fakadó egyre erősebb önbizalomhiány, bizonytalanság, öngyűlölet.
Szinte minden ilyen lelki probléma "kezelésére" vannak csoportok (anonim alkoholisták, szerencsejátékfüggők, stb), erre miért nincs semmi?
nem trollkodok csak az az ember aki töketlen ahoz hogy párkapcsoaltot épitsen magának ki annak nem is való olyan...
2013. jún. 25. 12:59
22/64 anonim válasza:
# 17: igen, volt. Azért írtam, hogy ha akkora nagy a probléma, akkor pszichológus! (Nálam olyan súlyos volt, hogy pszichiáterhez jártam, gyógyszert is kellett szednem egy ideig). De most úgyis jönnek a kifogások, hogy miért nem fordulsz szakemberhez, akkor pedig ne várd, hogy majd úgy terem valahonnan önbizalmad. Kell egy kis kezdő lökés, el kell indulni valamilyen irányba, utána már magadon is fogsz tudni segíteni. De attól, hogy panaszkodsz, nem fog változni semmi.
2013. jún. 25. 12:59
23/64 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kevered az intelligenciát meg a műveltséget. A műveltség széleskörű tényanyag ismeretét jelenti, az intelligencia pedig a problémamegoldó illetve összefüggések meglátására való képességet. Ezért van, hogy egy intelligenciatesztben nem az ember ismereteit mérik fel, hanem hogy felfedez-e bizonyos mintákat, összefüggéseket, tud-e következtetni, absztrahálni.
2013. jún. 25. 13:00
24/64 anonim válasza:
+azért látom, bár bajod van azokkal, akik ítélkeznek, de te is előszeretettel használod a "nyomorék kockák" kifejezést!
2013. jún. 25. 13:00
25/64 A kérdező kommentje:
No oké, befejeztem, legalább látom hogy milyen szintű empátiára számíthat az ember, ha felvállalja a problémáját. Mindig tanulok valamit. Köszi, szép napot!
2013. jún. 25. 13:03
26/64 anonim válasza:
ma 13:00
neked is sulyos önértékelési zavaraid vannak úgy látom mert megprobálsz szakszavakkal villogni hogy fényezd a Műveltségedet közben te is csak egy szakbarbár vagy a sok közül :) Eltérsz a témától trágár vagy és emellet tényleg nagyon jo a "problémamegoldó képességed" ha a saját bajodat nem tudod megoldani és helyette itt sírsz. :)
2013. jún. 25. 13:03
27/64 anonim válasza:
Az is jópofa, hogy te beszélsz empátiáról, amikor azt gondolod, hogy csak neked vannak komoly problémáid, másoknak meg nem is lehet.
2013. jún. 25. 13:06
28/64 A kérdező kommentje:
Shevy, szerintem te tipikusan ez a "ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, az a baj" ember lehetsz. Minden alap nélkül keresel valamit, amibe beleköthetsz. De legyen, gondolom te meg abban találsz némi enyhítést a saját nyomoraidra, hogy itt próbálsz embereket lehúzni. Csak így tovább!
2013. jún. 25. 13:08
29/64 anonim válasza:
Hát én normális választ adtam neked, az más kérdés, hogy a hatalmas intelligenciáddal nem tudod belőle kihámozni, csak azért, mert nem puszipajtás hangnemben írtam. Mert azt pedig nem érdemled meg.
2013. jún. 25. 13:08
30/64 A kérdező kommentje:
"Az is jópofa, hogy te beszélsz empátiáról, amikor azt gondolod, hogy csak neked vannak komoly problémáid, másoknak meg nem is lehet."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!