Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon vonzódom az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom az ilyen fiúkhoz, de kétlem, hogy valahol találok is. Vélemények?

Figyelt kérdés

Nagyon lenyűgöz, ha egy férfi intelligens, akár jobban mint az átlag. Elvont elméletei vannak dolgokról, lehet vele beszélni bármiről, és ez alatt nem csak a könnyebb témákra gondolok, hanem az olyanokra, mint az ország és a világ helyzete, pszichológia, szociológia, stb. De emellett magas az érzelmi intelligenciája is, és relatíve tetszik is. Eddig egyetlen ilyen fiúval találkoztam és nehezen hiszem, hogy fogok még életem során hozzá hasonlóval, de tippeitek esetleg vannak a "lelőhelyekről"?

18 L

2013. jún. 2. 22:03
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Az átlagon felüli intelligenciával rendelkező srácok rástartoltak az átlagon felüli intelligenciával rendelkező lányra, pontosan úgy, ahogy az átlagos vagy átlagon aluli intelligenciával rendelkező emberek szoktak. Milyen nagyon érdekes. (Nem.)
2013. jún. 3. 17:56
 42/45 anonim válasza:
100%

Nagyon megtetszett ez a kérdés, mert amit leírtál, ez pont az én szakjaimra igaz. 24 éves fiú vagyok és földrajz-történelem (ország+világ helyzete, szociológia) szakos tanárnak (pszichológia) készülök. Családom pedig pont azzal szokott szekálni, hogy túl filozofikus alkat vagyok, mert mindenre kitalálok valami elméletet, ahelyett, hogy gyakorlatiasabban állnék hozzá a kérdésekhez. Tehát azért vannak, akiket ilyen korban is érdekelnek ilyen témák, de csak kevesen. Ennek többek között az is az érthető oka, hogy szinte mindenki a saját szakmájának megfelelően specializálódik és ezért csak egy apró szeletét, de azt rendkívül alaposan tanulja meg sokszínű világunknak. Kivételnek ilyen téren pont a történelem (politológia, szociológia, vallástörténet, hadtörténet, jogtörténet, kultúrtörténet stb. szintézise) és a földrajz (népesség- és településföldrajz, demográfia, közgazdaságtan, csillagászat, geológia, meteorológia stb. szintézise) tanárok tekinthetők, mert minekünk elvileg mindent kell tudnunk, ami időben és a térben a Földön történt/történik. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mások nem lehetnének polihisztorok, csak nekünk „hivatalból” annak kéne lennünk. Úgyhogy azt ajánlom, hogy az egyetemeken ezeknek a szakoknak a programjain keresgélj ilyen fiúkat.

Ha budapesti vagy, akkor pár példa:

[link]

[link]

[link]

Ezeken kívül előadásokon (konferenciákon), tanulmányi versenyeken,könyvtárakban,múzeumokban/kiállításokon lehet szerintem főképp olyan fiúval találkozni, aki nyitott a világ dolgai iránt.

2013. jún. 3. 19:17
 43/45 A kérdező kommentje:

Utánanéztem az említett sorozat szereplőnek és nagyon szimpatikus karakter, ki tudja, talán elkezdtem nézni a Gyilkos elméket.:D

A válaszokat köszönöm, nagy részben hasznosnak bizonyultak. Kivéve, amelyik azt boncolgatja, hogy a koromból kifolyólag nem lennék 'egyenértékű' egy nálam idősebb férfival. Ezt vitatom..

2013. jún. 3. 21:33
 44/45 anonim válasza:
Keresgélni bárhol lehet, szerte a világon. bár az is lehet, hogy a hátad mögött sétál az a személy, akit te igazán keresel. S egy szempillantás alatt, eltűnik a tömeg sűrű közepében és már hiába keresed, árva tekintetteddel. Elment és bánhatod kicsi szíveddel. Bár nem feltétlenül igaz mit írok, mert ha egymáshoz teremtettetek, akkor a sors kiszámíthatatlan örvénye közelebb sodor titeket. :)
2013. jún. 3. 23:04
 45/45 Nightek válasza:
Persze hogy van ilyen csak az ilyen fajta fiúk általában eléggé gátlásosak, a szórakozóhelyeken tehát nem nagyon fogsz találni. Az egyetem egy jó öltet, a bölcsészekre tényleg illik ez a leírás de nem csak rájuk, engem például nagyon foglalkoztatnak a fent leírt témakörök, de mérnöknek tanulok a műegyetemen, szóval bármely egyetemen akadnak. A fellelhetőségi kör meg szerintem bárhol, kivéve az Iszunk-Hányunk-Belefekszunk bulikat(bár van úgy hogy valaki filozófusra issza magát :D) :) 20F
2013. jún. 4. 01:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!