Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon vonzódom az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom az ilyen fiúkhoz, de kétlem, hogy valahol találok is. Vélemények?

Figyelt kérdés

Nagyon lenyűgöz, ha egy férfi intelligens, akár jobban mint az átlag. Elvont elméletei vannak dolgokról, lehet vele beszélni bármiről, és ez alatt nem csak a könnyebb témákra gondolok, hanem az olyanokra, mint az ország és a világ helyzete, pszichológia, szociológia, stb. De emellett magas az érzelmi intelligenciája is, és relatíve tetszik is. Eddig egyetlen ilyen fiúval találkoztam és nehezen hiszem, hogy fogok még életem során hozzá hasonlóval, de tippeitek esetleg vannak a "lelőhelyekről"?

18 L

2013. jún. 2. 22:03
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Nem fogom bizonygatni az ellenkezőjét, pedig tényleg nem vagyok az.. amire ti gondoltok a "hangnememben" az a sértettség. Vicc, hogy a kérdésem alapján azt mondod, hogy lenézem a férfi nemet, pedig semmi ilyenre nem utaltam. Egyszerűen tudom, hogy manapság ritka a feljebb leírt tulajdonságokkal rendelkező pasi, de attól még létezik és annál jobban tisztelem az ilyet. Szóval lehet máshova járni kötözködni.. előbb néznélek téged nőgyűlölőnek a kis írásaid és támadásod alapján, mint magamat nagyképűnek, beképzeltnek. Csak a tényeket közöltem.
2013. jún. 2. 22:29
 22/45 A kérdező kommentje:
15nek ment!
2013. jún. 2. 22:30
 23/45 A kérdező kommentje:
#20. jókat mondasz :D ment a zöld kéz
2013. jún. 2. 22:32
 24/45 The Other ***** válasza:

Kérdező, tudhatnád, hogy itt a GYK-n csak ilyen emberek vannak.

De véleményt kértél. Szóval, szerintem pozitív, hogy nem követed a párválasztás terén a ma divatos kocsi-izom-k*rógép triászt, hanem fontos nálad a tájékozottság illetve a globálisabb témák. Szerintem, akadnak ilyen srácok bőven, de a te korosztályodban még nem olyan feltűnőek, mivel ebben a korban még más számít "menőnek", így beleolvadnak a tömegbe.

Majd az egyetemen ill. munkahelyeden biztosan fog akadni néhány ilyen egyén, vagy legalább az ő ismerősi körükben, szóval ne add fel. Természetesen, nem azt mondom, hogy az összes egyetemista ilyen, mert tömegoktatás, színvonalcsökkenés és hasonlóak, de az esély ott szignifikánsabb nagyobb, mint pl. egy főleg gimnazisták által látogatott kocsmában...

U.i.#10-nek: Spencer Reed Aspergeres karakter a sorozatban, szóval az EQ-ja nem túl sok.

2013. jún. 2. 22:35
 25/45 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy lányként írok, de megnyugtatlak, hogy vannak ilyen fiúk. Én kettőt is ismerek! :) Úgyhogy fel a fejjel, megfogod találni te is az igazit :)
2013. jún. 2. 22:37
 26/45 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, a két említett srác 20 és 23 évesek.

Onnan tudom, hogy ilyenek mert én is sokszor beszélgetek velük ilyen témákról.

2013. jún. 2. 22:40
 27/45 dani900 ***** válasza:

Na jó, azért azt tegyük hozzá, hogy lány is nagyon kevés van, akivel ilyenekről lehet beszélni, bár az érzelmi dolgok érdeklik őket, de érdekes mód, mintha sokat az sem érdekelne, úgy gondolkodnak, mint a srácok, karrier, pénz, munka, ez a leginkább meglepő számomra, akkor is, ha tudom, hogy fontos dolgok, de gyakorlatilag csak ezek érdeklik.

Persze, nem mind, de több, mint ahogy régebben elképzeltem.

2013. jún. 2. 22:48
 28/45 anonim ***** válasza:
Szerintem tanároknál keress ilyen típust.
2013. jún. 2. 23:17
 29/45 anonim ***** válasza:

háát nem tom engem inkább a pszicho ami érdekel, meg szeretem kielemezni az embereket, megtudni a dolgok okát, de a politikával kapcsolatos dolgoktól nem ájulok el xd

azért megkérdem. hol laksz?

F egyetemista

2013. jún. 2. 23:21
 30/45 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok. Mindig is ilyen voltam. Engem sok téma érdekel, mint világpolitika, a világgazdaság, de sok más dolog is.Mondjuk van barátnőm. 18F
2013. jún. 2. 23:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!