Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon vonzódom az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom az ilyen fiúkhoz, de kétlem, hogy valahol találok is. Vélemények?

Figyelt kérdés

Nagyon lenyűgöz, ha egy férfi intelligens, akár jobban mint az átlag. Elvont elméletei vannak dolgokról, lehet vele beszélni bármiről, és ez alatt nem csak a könnyebb témákra gondolok, hanem az olyanokra, mint az ország és a világ helyzete, pszichológia, szociológia, stb. De emellett magas az érzelmi intelligenciája is, és relatíve tetszik is. Eddig egyetlen ilyen fiúval találkoztam és nehezen hiszem, hogy fogok még életem során hozzá hasonlóval, de tippeitek esetleg vannak a "lelőhelyekről"?

18 L

2013. jún. 2. 22:03
1 2 3 4 5
 31/45 Yorxun Yorxun ***** válasza:

Én pont olyan vagyok, mint amit leírtál. :)

Sajnos viszont ezt nem díjazzák a lányok.

2013. jún. 2. 23:35
 32/45 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, és ilyen embereket találhatsz egyetemeken.

(Bár az érzelmi intelligenciám nekem rendkívül alacsony, de erre kifejezetten büszke vagyok.)

2013. jún. 2. 23:59
 33/45 anonim ***** válasza:
Én ilyesmi típus vagyok. Egy a gond, külsőre alacsony, sovány, csúnya fiú vagyok...
2013. jún. 3. 00:24
 34/45 anonim ***** válasza:

Akiről az ilyen nehéz témákról érdemben lehet beszélni, meg úgy általában ami lejön abból, hogy milyet szeretnél, az hidd el, nem egy 18 éves kislánnyal akar összeállni. De te se éreznéd olyan jól vele magad, mint ahogy képzeled.

Majd pár év múlva rájössz te is, addigra lehet oda is érsz, hogy egy ilyen férfival legyen jó neked.

Hanem mostanra egy trendi bölcsész fiút könnyű kihalászni az egyetemen.

2013. jún. 3. 07:31
 35/45 anonim ***** válasza:

Erről nekem is, ahogy már írták előttem, Dr. Reid jutott az eszembe a Gyilkos elmékből :-)

Kérdező.. Még fiatal vagy, hidd el vannak olyan srácok, akik megfelelnek, vagy majdnem megfelelnek, viszont nehéz olyat találni. Hiszen mindenkit más érdekel :) Én is szeretem az intelligens, tág látókörű pasikat, akikkel lehet érdekes témákról is beszélgetni, nem csak snassz dolgokról. De kevés van.. Tapasztalatom szerintem 20-25 között ritka, 25-30 között gyakoribbak, de nem szeretnék általánosítani, és mindent korhoz kötni, csupán egy megállapítás. Én mindig jobban tudtam beszélgetni a 27-30 közötti férfiakkal, mint a saját korosztályommal. 20/L vagyok :)

2013. jún. 3. 09:42
 36/45 anonim ***** válasza:
77%
Milyen érdekes, itt minden fiú ilyen típus. :D Akkor élőben hogy hogy nem lehet ilyet kifogni?! Hahaha...
2013. jún. 3. 10:11
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

"Akiről az ilyen nehéz témákról érdemben lehet beszélni, meg úgy általában ami lejön abból, hogy milyet szeretnél, az hidd el, nem egy 18 éves kislánnyal akar összeállni."

Miért nem?

Én már 15 évesen sőt előtte is sokat foglalkoztam ilyen témákkal. Legtöbbször felnőttekkel beszélgettem. Sokkal több időt töltöttem idősebb korosztály társaságában, mint a sajátomban. 18 évesen szívesen összejöttem volna egy 18 évessel. Sok olyan 30+-os embert is ismerek aki ugyanolyan éretlen mint egy 16 éves,nem tud hozzá szólni komoly témákhoz. (Annyi különleges képességük van, hogy dolgoznak és megkeresik a betevőt, de intellektuálisan fejletlenek.) Az, hogy valaki komoly dolgok iránt is érdeklődik az nem elsősorban az életkor függvénye.(Valóban nekem is inkább idősebbekkel sikerült komoly dolgokról beszélgetnem. Az egész nálam úgy kezdődött, hogy amikor kicsin voltam 4-5 éves akkor folyamatosan kérdeztem a szüleimet és ismerőseimet mindenről, hogy mi miért pont olyan amilyen. Engem nem zavartak el, hogy menj a fenébe hülye gyerek, így már 10 éves koromra mindenről kialakult a saját véleményem.)

Most 24 éves vagyok.

2013. jún. 3. 12:39
 38/45 anonim ***** válasza:
Vagyunk páran, csak általában az átlag feletti intelligencia átlag feletti gátlásokkal is jár, főleg fiatalabb korban. De ha gondolod dumáljunk a húrelméletről.
2013. jún. 3. 12:49
 39/45 anonim ***** válasza:

Most így végiggondolva, nekem eddig nem nagyon sikerült egy nővel sem komoly dolgokról érdemben beszélgetnem.

Se egyetemen se máshol nem nagyon mutattak érdeklődést semmi értelmes iránt sem. Nem tudom, hogy ennek az-e az oka, mint nálunk férfiaknál, hogy sokan azt gondolják, hogy egy nővel nem szabad komoly dolgokról társalogni, mert nem érdekli őket és ez égő és gyökérnek tart majd miatta. Ezért általában az ismerős férfiak úgy állnak a nőkhöz, hogy mikor szóba állnak velük akkor egy gyerekesebb énjüket veszik elő és viccelődnek velük és megpróbálják őket megnevettetni. Nők részéről is azt tapasztalom a mi irányunkban, hogy elsősorban italozni és bulizni akarnak velünk és a szokásos sablon dolgokról társalogni. Összegezve úgy tűnik, hogy a mai társadalomban az emberek az ismerkedés első fázisában egy átlagos sablon arcot akarnak megmutatni egymásnak és komoly dolgokról csak később hajlandóak beszélni, lehet ezért nem találsz értelmes fiút, mert szégyellik magukat és próbálják a menő hülyét játszani. (Azért amikor nincs lány a láthatáron egymás között elég komoly témákról is szoktunk beszélgetni.)

2013. jún. 3. 12:54
 40/45 anonim ***** válasza:
Én jelentkezem érted mert talál rám a leírásod. Nem hülyeségből mondom.....
2013. jún. 3. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!