Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon vonzódom az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom az ilyen fiúkhoz, de kétlem, hogy valahol találok is. Vélemények?

Figyelt kérdés

Nagyon lenyűgöz, ha egy férfi intelligens, akár jobban mint az átlag. Elvont elméletei vannak dolgokról, lehet vele beszélni bármiről, és ez alatt nem csak a könnyebb témákra gondolok, hanem az olyanokra, mint az ország és a világ helyzete, pszichológia, szociológia, stb. De emellett magas az érzelmi intelligenciája is, és relatíve tetszik is. Eddig egyetlen ilyen fiúval találkoztam és nehezen hiszem, hogy fogok még életem során hozzá hasonlóval, de tippeitek esetleg vannak a "lelőhelyekről"?

18 L

2013. jún. 2. 22:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Laza kis lenézést éreztem a férfinemre nézve az irományodban. Kicsit nagy az arcod:)
2013. jún. 2. 22:15
 12/45 A kérdező kommentje:

#7. "Azt az egyetlen fiút meg kellett volna fogni." Így van.. azóta is bánom, hogy annyira..elmondhatatlanul hülye voltam. De ez már nem segít.

#8. Köszi, bóknak vettem.

2013. jún. 2. 22:15
 13/45 A kérdező kommentje:
#11. melyik részét érezted lenézőnek?:) ha gondolod ápolgatom a lelked a korábbi csalódások miatt... ne legyél paranoiás, én nem 'olyan' vagyok mint amilyennek feltételezel, úgyhogy a kis tévedésed után azt ajánlom menj aludni, lövik a pizsit:)
2013. jún. 2. 22:17
 14/45 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, tegyél egy próbát. Én is okos lányokkal ismerkednék, akik nem csak az iszunk-hányunk-dugunk-vihogunk négyszögben élik az életüket.

22/F

2013. jún. 2. 22:18
 15/45 anonim ***** válasza:

#13 Na MOST már nagy az arcod:) Ez a stílus hol nyerő?

Amúgy kérdésedben rejlik a válasz; "de kétlem, hogy valaha találok is".

2013. jún. 2. 22:21
 16/45 anonim ***** válasza:
valahol*
2013. jún. 2. 22:22
 17/45 anonim ***** válasza:
52%
Lehet ez duplacsavar, mert a kérdező tudja magáról, mennyire öntelt, és az öntelt embereket nem szeretik az okos emberek.:D
2013. jún. 2. 22:22
 18/45 anonim válasza:

Hát annyira okosnak nem mondanám magamat, de engem azok a témák, amiket leírtál érdekelnek. Világhelyzete, pszichológia, és szociológia. Nálam még ez annyiban más, hogy nagyon összeesküvés elmélet rajongó vagyok. Viszont nem hiszek el mindent, csak ha rengeteg a bizonyíték.

17/F

2013. jún. 2. 22:24
 19/45 dani900 ***** válasza:

Pszichológia, az, hogy mi történik a világban, és miért, hogyan tudnak befolyásolni, ezek mind érdekelnek, és amit nem tudok, annak utánajárok, akár érzelmi, akár más dologról legyen szó. De, neten ismerkedni, hát, az nekem kicsit fura.

Lelőhely?

Bárhol, egy társaságban sem egyforma emberek vannak, mindenki kicsit más, másképp nem megy, csak, ha megismered az illetőt.

Az a lényeg, ne a legnagyobb "arcot" nézd ki magadnak, az arra jó, amit látsz belőle, jó fej, vicces, de komolyság nem igazán lesz, de a csendes kis aranyos is inkább csak gyáva, mint okos, és komoly, inkább az olyat keresd, aki kevésbé kirívó, olyan átlagos, annál nagyobb esélye van, hogy nem csak a külsőségek érdeklik.

2013. jún. 2. 22:25
 20/45 Buran ***** válasza:

"#7. "Azt az egyetlen fiút meg kellett volna fogni." Így van.. azóta is bánom, hogy annyira..elmondhatatlanul hülye voltam. De ez már nem segít. "

Dehogyisnem!

Minden egyes hibánk, amit jól a fejünkbe vésünk ott fog lappangani a tudatalattiban, és stimulálni minket a másik irányba.

Ez a tanulás legősibb fajtája. :)

2013. jún. 2. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!