Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon vonzódom az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom az ilyen fiúkhoz, de kétlem, hogy valahol találok is. Vélemények?

Figyelt kérdés

Nagyon lenyűgöz, ha egy férfi intelligens, akár jobban mint az átlag. Elvont elméletei vannak dolgokról, lehet vele beszélni bármiről, és ez alatt nem csak a könnyebb témákra gondolok, hanem az olyanokra, mint az ország és a világ helyzete, pszichológia, szociológia, stb. De emellett magas az érzelmi intelligenciája is, és relatíve tetszik is. Eddig egyetlen ilyen fiúval találkoztam és nehezen hiszem, hogy fogok még életem során hozzá hasonlóval, de tippeitek esetleg vannak a "lelőhelyekről"?

18 L

2013. jún. 2. 22:03
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
MEKKORA MÁZLI! PONT ITT VAGYOK CICABOGÁR!!!
2013. jún. 2. 22:04
 2/45 anonim ***** válasza:

Túl sok az elvárásod! És kissé elvont ember lehet az ilyen.

De valószínűleg max az idősebb korosztályban találhatsz ilyet.

És kíváncsi vagyok a 18 éveddel te ezért cserébe mit tudnál nyújtani.

2013. jún. 2. 22:05
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
az én párom részegen pont ilyen,szerintem én vagyok az egyetlen nő aki nem bánja ha berúg a pasija mert amúgy nem lehet vele ilyenekről beszélni
 4/45 anonim ***** válasza:
nálam majdnem minden stimmel egyet kivéve: kizárt, hogy külsőre tetszenék neked.
 5/45 anonim ***** válasza:

Nincsenek ilyen lelőhelyek,vagy szerencséd van,vagy nem.Ha esetleg egyetemen is keresgélnél,akkor sem lenne garantált a siker,mert ott sem minden ember értelmes.

Amúgy is lelőhelyeik legfeljebb a fosszíliáknak vannak,ha viszont azt keresnél,akkor ajánlanám a Turkana-tavat.:)

2013. jún. 2. 22:08
 6/45 A kérdező kommentje:

#2-es, eddig én is eljutottam.. sok újat nem mondtál

"És kíváncsi vagyok a 18 éveddel te ezért cserébe mit tudnál nyújtani." -nem is tudtam, hogy a kor egyenesen arányos az intelligenciahányadossal és hasonlókkal.. hidd el, nem ismersz:)

2013. jún. 2. 22:08
 7/45 Buran ***** válasza:

Azt az egyetlen fiút meg kellett volna fogni.

Sajnos az emberek többsége nem ilyen, van akiről azt hinnék ilyen, de csak ideig óráig.

Találni szinte bárhol lehet. Persze olyanokat, mint a lepukkant kocsmák, iszomdrogozomjajdejó bulik és társaikban kár keresni.

Gondold magad egy ilyen srác helyébe. te hol lennél, hol ismerkednél lányokkal? :)

Egyébként azért, szerintem, sokat kell beszélni/együtt lenni valakivel, hogy ki is derüljön, milyen is valójában, szóval ilyet találni nem kis munka lesz :)

2013. jún. 2. 22:09
 8/45 anonim ***** válasza:
^ Ez tetszett, főleg az utolsó mondatod. Most ez vedd bóknak. De tényleg, és nem nyomulok, csak tudod.. mindegy, tetszett.
2013. jún. 2. 22:10
 9/45 anonim ***** válasza:
Ott van az az ötven vagy mennyi tehetséges fiatalizé, azok biztos nagyon okosak.:D
2013. jún. 2. 22:10
 10/45 anonim ***** válasza:

Egyből Gyilkos elmék Spencer Reed ugrott be :D

Amúgy szerintem a szórakozó helyeken ritka madár az ilyen.

2013. jún. 2. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!