Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a fiatal tini csajokhoz vonzódom, akiknél a leginkább számít az, hogy a fiú tökély legyen külsőre meg menő ruhákban jrájon stb? Így folyton csak a kigúnyolást fogom kapni a csajoktól?
"Ugyanaz, ami most: az okos pasik."
Ha a kutya bevenné megveszne! 130 feletti IQ-m, és az átlagot jóval meghaladó műveltségem van, valamint az ország egyik legnehezebb egyetemi szakját nyomom csúszás nélkül, tehát azt hiszem okosnak mondhatom magam. Soha a büdös életben nem értékelte egyetlen nő sem az intelligenciámat. Pontosabban ez így nem igaz, barátnak jó voltam, lelki szemetesládának jó voltam, ha bonyolultabb probléma állt fent elvárták, hogy én oldjam meg, de hogy a társam legyen? Ja bocs, a magas IQ nem menő.
Én már nem veszem be ezeket a hazugságokat. Ha választanod kellene egy okos értelmes nem tökéletes alkatú srác és egy kigyúrt bunkó között gondolkodás nélkül az izomagyat választanád, vagy ha te esetleg mégsem attól még a nők 99,99%-a igen.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha pár év múlva a nevem elé vándorol a Dr., az már imponál a felszínes libáknak. Lehet a pasival villogni. Érzelmek, család, hűség, tisztelet? Ezek mára már kivesztek a női nemből, nem vagytok más csak egy nagy rakás mászkáló nemi szerv, a legnagyobb poén pedig az, hogy még ti mondogatjátok, hogy minket a farkunk irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!