Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a fiatal lányokra bukom, épp arra a korosztályra, amely undorítóan felszínes és a külsőre hajt meg a menő ruházatra?

Figyelt kérdés
Teljesen kiábrándultam a mai lányokból, mégis ők vonzanak külsőre, sajnos idős nőkhöz nem tudok vonzódni, pedig ők biztosan kedvesebbek és megértőbbek, de nem vagyok gerontofil, inkább efebofil vagyok fiatal felnőttként.
2012. nov. 30. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Legyen megfelelö külsöd és ruházatod!
2012. nov. 30. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:

A felszínesség az éretlenség jele. A fiatalok között gyakori az éretlenség, ez egyszerűen a korukból adódik. Úgyhogy valamit valamiért.

Viszont hiába van egy általános tendencia, kivétel mindig akad. Még találkozhatsz is velük.

2012. nov. 30. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Az idősebb lányok is ugyanúgy felszínesek, és a külsőn kívül legfeljebb még a pénz érdekli őket.
2012. nov. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!