Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk lányok! Ti miért jártok egyetemre, főiskolára?
Mondják, hogy az egyetemi (vagy főiskolai) barátságok életre szólnak. A komoly párkapcsolatok is.
De én azért járok egyetemre, mert tudni akarok. Tudni akarom, hogyan lehetek undorítóan gazdag.
:)
Ilyenről még életemben nem hallottam, hogy valaki azért járjon, hogy pasizzon, vagy nőzzön. O.o
Ez a buli, meg pia marhaságot meg azok találták ki, akik közelében nem voltak még a felsőoktatási intézményeknek, és amerikai filmeken szocializálódtak.
Tanulj olyasmit, aminek biztosan van jövője!
Kedves Kérdező!
Attól függ,hova szeretnél jelentkezni,tehát melyik felsőoktatási intézménybe,illetve neked mi a célod az egyetemen/főiskolán.Én úgy vagyok vele,hogy tanulni elég sokat kell,tehát időm nagy részét erre szentelem,mert másképp nem sikerülne a dolog.Az,hogy az egyetem csak buli meg piálás ez egyáltalán nem igaz,persze van akik ezt csinálják.De ők szerintem nem gondolják komolyan ezt az egészet,és ki is fognak bukni az első évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!