Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal fiúk lányok! Ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúk lányok! Ti miért jártok egyetemre, főiskolára?

Figyelt kérdés
Egy csomóan csak azért járnak, h fölszedjenek valakit, pusztán ismerkedésre használják. Mások azért, hogy elmondhassák magukról, hogy meglegyen a papír. Most komolyan, volt már jól sikerült párkapcsolat egyetemi ismertségből? Vagy csak a bulik meg a pia dominálnak. 18 vagyok és nem tudom eldönteni, h érdemes e egyáltalán felsőoktatást végezni. Úgyis annyian jelentkeznek.

2012. nov. 22. 08:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért menj oda, mert érdekel az a pálya, azzal vannak céljaid, és biztosra tudod,hogy van protekciód az elhelyezkedésben, vannak ismerőseid, kapcsolataid, befolyásos szülők, barátok, akik segítenek az elhelyezkedésben. Így kettes diplomával is lazán nyerő leszel. Ha meg nincs kapcsolatod, akkor nappali 5 össel is a se gged törölheted ki maximum! Magyarországon. Ez így megy. Ráadásul úgy válassz,hogy ne legyen tőlkínálat a fajtádból, ha már elvégezted!

Baráti kör, buliba járás az nem felsőoktatási intézmény kérdése. Hanem hozzáállás kérdése. Ha eleve nyitott vagy, könnyen teremtessz kapcsolatot emberekkel, akkor akárhol ,akármikor jól érzed magad. Ha zárkózott, depresszív hulladék vagy, mint pl. én, akkor akárhova mehetsz, sehol nem fogod jól érezni magad, feéhr holló leszel a többi marha közt. Egyedül vergődsz csupán. Ez nem intzéményfüggő. Igaz én levelezőn végeztem, ott meg lószar sincs ,nemhogy egyetemi közösségi élet, nyilván egy nappalin másak a viszonyok, ott hajlanak az emberek az ismerkedésre, emitt nem, de akkoris inkább jellemfüggő!

2012. nov. 22. 15:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Én azért járok gépészmérnökire, mert érdekel és szeretném kitanulni minden csínyját-bínját. Vannak olyanok, akik e nehéz szakon is buliznak, de velük az 1., ill. a 2. félév óta nem találkoztam, sejthető miért.
2013. jan. 23. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!