Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Randiznátok olyan férfivel, aki mozgássérült? Tartós kapcsolatot el tudtok képzelni vele?
Saját tapasztalatomból kiindulva kérdezem ezt. Az ismerkedési fázisban mindig hátrányként éltem meg ezt a sajátosságomat és a rengeteg elutasítás miatt kicsit félénkebb is vagyok, mint az átlag. Születésem óta testem egész jobb oldala gyengébb és valamennyire ügyetlenebb is a bal oldalnál. Különböző erősítő gyakorlatok végzésével karban lehet tartani, de teljesen tökéletes és szimmetrikus sohasem lesz. Annyira azért nem vészes a helyzet, szinte bármire képes vagyok én is, mint amire egészséges sorstársaim. Bármikor voltam ortopédusnál, ő mindig azzal nyugtatott, h vannak ettől rosszabbak is és örüljek neki, h csak ennyi a bajom! Egyesek szerint nem feltűnő a gond velem és csak én fújom fel a dolgot. Én fújnám fel? Kétlem, egyrészt azért, mert nem egy netes társkereső oldalon láttam már olyan kitöltött női profilt, amelyikben a gyengébbik nem képviselője elvárásaival kapcsolatban leírta, h olyan férfit keres, aki száz százalékig egészséges és nincs semmilyen egészségügyi problémája! Másrészt eddig is találkoztam olyannal az ismerkedés folyamán, aki miután megtudta, h mi a teljes igazság rólam, szó nélkül (többnyire), vagy éppen erre a "hibára" hivatkozva kereket oldott. A való világban (tehát nem interneten keresztül) történő ismerkedéseim mind kudarcba fulladtak. Én elfogadom és szeretem magam olyannak, amilyen vagyok. Nincs bennem irigység más férfiakat nézve. Csak az a kellemetlen, h sok nő a külsőségek alapján dönt, ha pedig abban kifogásolni valót talál, akkor nem enged igazán közel magához. Érthető, h mindenki a külső alapján lép oda a másikhoz, vagy éppen nem, mégis egyrészt ennek a hátrányos megkülönböztetésnek köszönhetem azt, h még nem volt kapcsolatom, pedig elmúltam már 30.
Várok történeteket, hasonló tapasztalatokat, véleményeket a kérdéssel kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!