Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek még olyan 15-17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan 15-17 éves csajszik akik nem fordulnak el az embertől azért, mert mozgáskorlátozott? Én csinálom rosszul? Segítség.

Figyelt kérdés
Helló! Szóval az a gondom, hogy sehol nem találok olyan lányt aki nem ijedne meg attól, hogy enyhén mozgáskorlátozott vagyok. (Tudok járni, csak nem teljesen tökéletesen, nem tökéletes az egyensúlyérzékem.) Az a gond, hogy nem nagyon tudok kimozdulni sehova. Suliban meg rögtön megijednek a problémámtól. Vác környékéről keresnék valakit, akinek nem gond ez a dolog, de 3 éve semmi eredmény. Segítsetek, teljesen reménytelennek érzem a helyzetet.

2012. ápr. 30. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mozgáskorlátozott társaid körében nem próbáltad?
2012. ápr. 30. 18:12
 2/8 tetris ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy nehéz helyzetben vagy. A hozzád illő lányok, vagyis a tizenéves korosztály még nagyon a külsőségek alapján ítél, és nem a belső értékeket nézi. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb társra fogsz lelni, de talán kicsit türelmesebbnek kellene lenned. Éppen a speciális helyzeted miatt. Sajnos ez ellen nem tudsz tenni semmit, el kell fogadnod a korlátaidat.

Esetleg megoldás lehet, ha direkt párkereső oldalakra felmennél, és ott kutatnál társ után.

Ne keseredj el, tessék bízni magadban!!!!

2012. ápr. 30. 18:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A "társaim" körében nem tudom próbálni, mert nem ismerek senkit aki... Társkereső oldalak mennyire biztonságosak?
2012. ápr. 30. 18:18
 4/8 tetris ***** válasza:
100%

Sajnos arra nincs semmi garancia, hogy akik az ilyen oldalakra bejelentkeznek, azok mind olyanok, amilyennek leírták magukat. De akkor is. Mégiscsak egy lehetőség, hogy ismerkedni tudjál.

Csak példaként: Volt egy iskolatársnőm, aki törpe. Alig volt egy méter magas. Úgy gondolta, sose fog társat találni. Egyszer egy kis termetűek számára létrehozott társasági oldalra bejelentkezett, és ott megtalálta a párját. Még az Mónika showban is benne voltak, hogy milyen mázli, hogy egymásra találtak. Azóta is együtt vannak békében, szeretetben. Pedig már ők is feladták, hogy valaha is ilyen kicsi embert találnak partnernek, mint ők.

Te se add fel a reményt. EGyébként se késtél még le semmiről se, az egész élet előtted áll, hiszen fiatal vagy. Ne keseredj el, és ne add fel sose a reményt. Még azoknak is nehéz társat találni, akik nem mozgáskorlátozottak. Rengeteg hasolnó kesergés van itt a gyk-n, hogy nem találnak párt maguknak fiatalok. Vagyis nem vagy egyedül ezzel. És ehhez semmi köze nincs az állapotodnak. Nehéz dolog a párkeresés, és ez régebben is így volt.

2012. ápr. 30. 18:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok járatos ebben. A love.hu mennyire megbizhato oldal?
2012. ápr. 30. 18:28
 6/8 anonim válasza:
100%
hát figyelj, ha valaki megismer és megszeret akkor ez már nem lesz neki probléma :))
2012. ápr. 30. 20:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem nagyon tudok ismerkedni. (Nem tudok kimozdulni :(( )
2012. máj. 1. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon sajnálom, de még nem jött el a te időd.

Ebben a korban nagyon-nagyon nehéz olyan lányt találni, aki nem a külsőségek alapján ítél. Viszont a jó hír, hogy a főiskola idejére már Neked is biztosan lesz barátnőd ne aggódj.

Amit ebben a korban tudsz tenni szerintem, hogy próbálsz amennyire lehet "jó fej", "vagány" pasi lenni, aki még a korlátozottsága ellenére is éli az életét, ez vonzó szokott lenni a lányoknál.

Az internetes társkeresésben én a fizetőset javaslom, mert ott normálisabbak vannak. Viszont iszonyat nagy munka onnan valamirevaló párkapcsolatot találni (nekem volt vagy 15 randim mire lett belőle egy kapcsolat), úgyhogy ne keseredj el a kezdeti sikertelenségektől!

Sok sikert és kitartást.

2012. máj. 2. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!