Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek belülről a plázai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek belülről a plázai vagy TESCOS mozgáskorlátozott WC-k?

Figyelt kérdés
kicsit durván hangzik, de találkozok egy csajjal holnap, és valószínűleg plázába fogunk kajálni, meg dumálgatni stb.. eléggé olyan csaj, akit első talin meglehet dugni. szóval arra gondoltam, hogy ott a plázába bemegyünk a mozgáskorlátozott wc-be, de azt be lehet zárni teljesen, hogy senki ne tudjon bejönni? gondolom nem 5 fülke van bent, (mert nincsen számottevően sok tolókocsis) hanem csak 1 wc és kézmosó, az egész egy nagy térben.. esetleg eltudnátok modnani hogy néz ki?
2011. dec. 19. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mekkora féreg vagy...
2011. dec. 19. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Remélem pont rányitod valakire és beletolat az arcotokba kerekesszékkel.
2011. dec. 19. 20:55
 3/12 anonim válasza:

Sztem nem lehet zárni, de ott megbszhatod.

Hajrá!!

4/12 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy leírtad: zárható, egy nagy, tág tér, kézmosó + vécé csésze, mellette egy kapaszkodóval.
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:DD akkor jól képzeltem el.. ti meg a faszt szóltok bele, semmi közötök hozzá mit hol csinálok-.- fiatal vagyok, élni kell, túl rövid az élet hogy mindent angyali módon csinálj;)
2011. dec. 19. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

szerintem senkinek nem ártasz azzal, hogy a WC-ban dugsz

ráadásul a mozgáskorlátozott WC tisztább, mint a sima WC

és igen, be lehet zárni belülről

azért siessetek, ha jön egy kerekes székes, akkor ne kelljen sokat várnia

mondjuk én inkább hazaviszem a lányokat és ágyban szexelek velük, de gondolom megvan az okod, hogy nem ezt a lehetőséget választod...

2011. dec. 19. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

megvan,az,oka,persze,elmebeteg-perverz.-.-

és,ráfogja,hogy,azért,mert,rövid,az,élet.

2011. dec. 19. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs közünk hozzá akkor f.szért tetted fel a kérdést hülyegyerek. Kíváncsi leszek majd amikor kinyitjátok az ajtót és egy kerekesszékes kisgyerek áll majd veletek szemben, ahogy a saját lábotokon sétáltok ki egy mozgássérült budiból. Gratulálok anyádnak meg neked is fiam.
2011. dec. 19. 21:32
 9/12 A kérdező kommentje:
te meg nyomorék vagy és teleteszed a mondatodat vesszőkkel
2011. dec. 19. 21:32
 10/12 A kérdező kommentje:
én KÉRDEZTEM valamit, nem azt kértem hogy világosíts fel, mit hol szabad...;)
2011. dec. 19. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!