Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj tényleg Belülről is tetszik, akkor miért vagyok zavarban, ha közelednék felé? Hogyan lehet ezt leküzdeni?
Sziasztok !
Én írtam ki ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ha tetszik egy lány, akkor miért csak stresszelve tudok felé közeledni? Mármint, ha belülről is tetszik, és a belső tulajdonságai is jók.
Hogyan tudom ezt leküzdeni?
Teljesen természetes, hogy stresszben vagy olyan dolgok előtt, amelyek számodra fontosak.
Szóval ez nem baj.
Második válaszoló vagyok.
Nagyon nagy adag önbizalom kell hozzá :) Gondolj arra, hogy ő is ember, ő is hibázhat és ne fagyj le ha valami váratlan történik, improvizálj :) Amúgy ez nagyon sok dolognál bevállik nem csak az ismerkedésnél. Aztán há látod rajta , hogy bejössz neki aztán végképp nincs mit elrontanod, mert ha bénázol is az is tettszeni fog neki :) Hajrá, önbizalom, ja és nem árt egy nagy levegőt venni (és ki is fújni :D) mielőtt oda lépsz hozzá :)
Remélem tudtam segíteni.
előző hozzászóló:
Igen, segítettél, de pont ettől félek, hogy nem tart majd szimpatikusnak, és elutasító lesz rögtön.
Valahogy úgy kellene felhívnom a figyelmét, hogy szimpatikusnak találjon.
tudsz segíteni?
figyelj miért ne lennél szimpatikus neki, ha nem vagy bunkó, nem akarod azonnal megfektetni stbstb. egyébként az ember mindig azoknál izgul a legjobban, ahol érzi hogy tétje van, ergo azoknál akik belülről is tetszenek neki:)
én lány vagyok, de a lányoknak is számos helyzetben át kell venniük az irányítást, és nekem se nagyon volt önbizalmam. de amikor kellett, akkor nagy levegő, most vagy soha, megteszed amit meg kell és vagy sikerül vagy nem. ha nem, akkor nem akkor el kell fogadni hogy nem, ha igen akkor meg boldogság van:)
ne helyezd magad mindenki alá, próbáld legalább átlagosnak érezni magadat:) ha mosolyogsz az jó, ha vki visszamosolyog az midnig jelent valamit...és például én gyakrabban nézek vissza mosolygós férfiakra, mint azokra akik nem mosolyognak. valahogy szívesebben van velük is az ember:)
hajrá!!!
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!